~~Oliwkowozielony Lubczyk napisał(a): Gmina Bolesławiec 18 tys mieszkańców 29 sołectw i 4 jednostki osp z 9 autami(mogę się minimalnie mylić)Bolesławiec pottery
Gmina Gromadka 5 tys mieszkańców 11 sołectw 5 jednostek i 9 aut lub 10. Obłęd. Gmina z programem strażak na swoim :D
~~Oliwkowozielony Lubczyk napisał(a): Gmina Bolesławiec 18 tys mieszkańców 29 sołectw i 4 jednostki osp z 9 autami(mogę się minimalnie mylić)Bolesławiec ceramics
Gmina Gromadka 5 tys mieszkańców 11 sołectw 5 jednostek i 9 aut lub 10. Obłęd. Gmina z programem strażak na swoim :D
~~xyz napisał(a): Czy to prawda że wójt pogonił Romanowców i Gabrysiakowych ,jeśli to prawda to ma mój szacunek !
~~Szarawozielony Sit napisał(a): Bolesławiec ceramicsKtoś napisał: ~~Oliwkowozielony Lubczyk napisał(a): Gmina Bolesławiec 18 tys mieszkańców 29 sołectw i 4 jednostki osp z 9 autami(mogę się minimalnie mylić)Bolesławiec ceramics
Gdyby ci się chata zapaliła to mam nadzieję że cieszyłbyś się jakby tylko jeden wóz strażacki przysłali. Tak w ramach oszczędności