Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Jasnoszary Pierwiosnek niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 19:51
~~Oliwkowozielony Lubczyk napisał(a): Gmina Bolesławiec 18 tys mieszkańców 29 sołectw i 4 jednostki osp z 9 autami(mogę się minimalnie mylić)Bolesławiec pottery
Gmina Gromadka 5 tys mieszkańców 11 sołectw 5 jednostek i 9 aut lub 10. Obłęd. Gmina z programem strażak na swoim :D

Taa. A byle kupka liści się jara to i tak wszystkie auta do akcji i dodatkowo z Bolesławca. Ktoś powinien kierować odpowiednio do zdarzenia jednostki. Przecież my wszyscy za te akcje płacimy. Wiadomo kiedy jest gruba akcja a kiedy ściema.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobrązowa Gunera niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 20:47
Wójt Nicnieumiem powinien teraz zakupić dla każdej wioski auto policyjne i karetkę.
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 21:57
~~Oliwkowozielony Lubczyk napisał(a): Gmina  Bolesławiec 18 tys mieszkańców 29 sołectw i 4 jednostki osp z 9 autami(mogę się minimalnie mylić)Bolesławiec ceramics
Gmina Gromadka 5 tys mieszkańców 11 sołectw 5 jednostek i 9 aut lub 10. Obłęd. Gmina z programem strażak na swoim :D

Gdyby ci się chata zapaliła to mam nadzieję że cieszyłbyś się jakby tylko jeden wóz strażacki przysłali. Tak w ramach oszczędności
~~xyz niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 22:28
Czy to prawda że wójt pogonił Romanowców i Gabrysiakowych ,jeśli to prawda to ma mój szacunek !
~~und z córkami niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 6:02
~~xyz napisał(a): Czy to prawda że wójt pogonił Romanowców i Gabrysiakowych ,jeśli to prawda to ma mój szacunek !

Prawda , widzieliśmy jak uciekali.
~~Szmaragdowy Goździk niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 7:26
Dlaczego czepiacie się naszego wóta? Nie każdy może być mądry, inteligentny i lubiany.
~~Szarawy Rannik niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 19:54
Co się dzieje w wodociągach? Od kilku dni brakuje wody. Nigdy tak długo nie było przerw w dostaqach.
~~Oliwkowozielony Lubczyk niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 23:28
~~Szarawozielony Sit napisał(a): Bolesławiec ceramics
Ktoś napisał: ~~Oliwkowozielony Lubczyk napisał(a): Gmina  Bolesławiec 18 tys mieszkańców 29 sołectw i 4 jednostki osp z 9 autami(mogę się minimalnie mylić)Bolesławiec ceramics

Gdyby ci się chata zapaliła to mam nadzieję że cieszyłbyś się jakby tylko jeden wóz strażacki przysłali. Tak w ramach oszczędności

Nie nie cieszyłbym się. Ale trzeba umieć wyważyć zakupy do potrzeb i do finansów. Bo koszty utrzymania lawinowo rosną a kasy brakuje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!