~~Białobrązowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: ~~Platynowa Lawenda napisał(a): Taka prawda. Nie rozwija się nic w tej naszej gminie. Z tym kurduplem wszystko idzie na dno. Zamaiast ściągnąć jakichś inwestorów na nasz teren to on ściąga tiry,śmiecie i cpny. A w Gromadce jeden zapchany market , zero pizzeri czy jakiejś rozrywki , bo się ludziom nie opłaca. A może jakoś zachęcić do tego wyjść z inicjatywą do ludzi .
A kto ci szkodzi otworzyć pizzerie czy inny biznes? Czy jak zwykle ludzie w tej gminie - tylko pieprzenie bzdur i daj wszystko za darmo, bo mi się należy. Wy macie taką pegeerowską mentalność, co widać po tym forum, jedynym zresztą na bolec.info wśród wszystkich gmin w naszym powiecie - a to o czymś świadczy
~~Wolf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białobrązowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Platynowa Lawenda napisał(a): Taka prawda. Nie rozwija się nic w tej naszej gminie. Z tym kurduplem wszystko idzie na dno. Zamaiast ściągnąć jakichś inwestorów na nasz teren to on ściąga tiry,śmiecie i cpny. A w Gromadce jeden zapchany market , zero pizzeri czy jakiejś rozrywki , bo się ludziom nie opłaca. A może jakoś zachęcić do tego wyjść z inicjatywą do ludzi .
A kto ci szkodzi otworzyć pizzerie czy inny biznes? Czy jak zwykle ludzie w tej gminie - tylko pieprzenie bzdur i daj wszystko za darmo, bo mi się należy. Wy macie taką pegeerowską mentalność, co widać po tym forum, jedynym zresztą na bolec.info wśród wszystkich gmin w naszym powiecie - a to o czymś świadczy
Puknij się w łeb gamoniu z kompleksem wyższości,a w której to jeszcze gminie powiatu są dwa baseny? w tym jeden kryty
A co mają baseny do tego co napisałem?
~~Wolf napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białobrązowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Platynowa Lawenda napisał(a): Taka prawda. Nie rozwija się nic w tej naszej gminie. Z tym kurduplem wszystko idzie na dno. Zamaiast ściągnąć jakichś inwestorów na nasz teren to on ściąga tiry,śmiecie i cpny. A w Gromadce jeden zapchany market , zero pizzeri czy jakiejś rozrywki , bo się ludziom nie opłaca. A może jakoś zachęcić do tego wyjść z inicjatywą do ludzi .
Puknij się w łeb gamoniu z kompleksem wyższości,a w której to jeszcze gminie powiatu są dwa baseny? w tym jeden kryty
Ile razy byłeś na tych basenach?
Chyba, że z Klubem Seniora za darmochę.
Doradzać to wy umiecie: Otwórz biznes i płać pasożytom podatki a oni będą siedzieć i czekać na darmochę.
Nikt w Gromadce nic nie otworzy bo włodarze nie dadzą zarobić a ludzie zawistni.
Ile razy słyszałem, że jedzie tankować na lotnisko albo do Bolesławca bo w Gromadce mu nie pasuję.
Jak były lokale to do Imperium i Opałkowej Chaty jeździli żeby swoim nie dać złotówki zarobić ale podatki to proszę do nas do Gminy Gromadka.
Zaścianek dla emerytów i szarej strefy, i budżetowych darmozjadów co o nic się nie możesz doprosić.
~~Białobrązowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wolf napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białobrązowy Aster napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Platynowa Lawenda napisał(a): Taka prawda. Nie rozwija się nic w tej naszej gminie. Z tym kurduplem wszystko idzie na dno. Zamaiast ściągnąć jakichś inwestorów na nasz teren to on ściąga tiry,śmiecie i cpny. A w Gromadce jeden zapchany market , zero pizzeri czy jakiejś rozrywki , bo się ludziom nie opłaca. A może jakoś zachęcić do tego wyjść z inicjatywą do ludzi .
A co mają baseny do tego co napisałem?
To nie wiesz co pisałeś?? że niby mieszkańcy gminy mentalnie to peegerowcy , a ty to niby kto ?? hrabia jakiś? pewnie w gumofilcach i po ohp
~~Złota Perowskia napisał(a): Panie Wócie, dlaczego jest tak źle,
jeżeli jest tak dobrze?
Co poszło nie tak?
Festyny już nie działają? Może należałoby kupić jeszcze jeden wóz strażacki?
~~Złota Perowskia napisał(a): Panie Wócie, dlaczego jest tak źle,
jeżeli jest tak dobrze?
Co poszło nie tak?
Festyny już nie działają? Może należałoby kupić jeszcze jeden wóz strażacki?