oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Może ktoś wie dlaczego w tym roku mamy więcej płacić podatku jak za miniony, czyżbyśmy więcej zarabiali?
Kto wystąpił z takim pomysłem na radzie i kto głosował za?
Chciałbym wiedzieć żeby ten lump następnym razem do mnie ze swoją ulotką wyborczą nie wyskakiwał.
Mi płace nie wzrosły a wręcz przeciwnie, zarabiam mniej, więc wnoszę o obniżenie nam podatków.
No sępy, składajcie wniosek o obniżenie wszystkim podatków i opłat za śmieci, bo jedni płacą za każdego członka z rodziny a inni tylko za jeden kosz.
U mnie jest cztery osoby i płacę za 16 koszy a mam tylko 3.
Ty się nie martw taką podwyżką podatku.
Ja nam Tusk wprowadzi katastralny to się wtedy dopiero o...my.
Zastosowana autokorekta
~~ha ha napisał(a): oprych napisał(a): Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Może ktoś wie dlaczego w tym roku mamy więcej płacić podatku jak za miniony, czyżbyśmy więcej zarabiali?
Chciałbym wiedzieć żeby ten lump następnym razem do mnie ze swoją ulotką wyborczą nie wyskakiwał.
Mi płace nie wzrosły a wręcz przeciwnie, zarabiam mniej, więc wnoszę o obniżenie nam podatków.
No sępy, składajcie wniosek o obniżenie wszystkim podatków i opłat za śmieci, bo jedni płacą za każdego członka z rodziny a inni tylko za jeden kosz.
~~ha ha napisał(a): oprych napisał(a): Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Może ktoś wie dlaczego w tym roku mamy więcej płacić podatku jak za miniony, czyżbyśmy więcej zarabiali?
Ty się nie martw taką podwyżką podatku.
Ja nam Tusk wprowadzi katastralny to się wtedy dopiero o...my.
Zastosowana autokorekta
Lecz się bo może cię jeszcze wykastrują impotencie .
Ooo cóż za merytoryczna odpowiedź.
Potwierdziłeś tym wpisem mój wcześniejszy post o poziomie mieszkańców tej gminy.
~~Wielosił napisał(a): Pomysł na podniesie podatków miał Naczelnik Rady Gminy. Jenu podziękujcie. Nie porafi zadbać, aby u nas na 11 Listopada - choć tu mieszka TURy i inna hołota nie pędziły co dnia 100 km/godz. Za to potrafi podnieść podatki i diety radnym.Czekaj czekaj a to nie radni głosują? Czyżby nie miał kto się odezwać? przecież w gminie na pierdoły kasa jest.
W Nowogrodźcu chcą odwołać radę miasta. My już dawno powinniśmy to zrobić. Emeryci i Komuniści doprowadzą do tego, że znów będziemy najbiedniejszą gminą.
~~Blond Cykoria napisał(a): oprych napisał(a): Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Może ktoś wie dlaczego w tym roku mamy więcej płacić podatku jak za miniony, czyżbyśmy więcej zarabiali?