~~Turkusowa Golteria niezalogowany 21 maja 2024r. o 15:37
Z ok Zgorzelca telefon wczoraj do mnie pytali o Świrska i jak tam dojechać napisałem SMS jak i że obok Policji niebezpieczne kolizyjne skrzyżowanie mam nadzieje że to nie ONi choć nie wiem kto bo często do mnie telefon jako do Świrskiej
Niestety zajeżdżanie pasa to jest nagminne !!! Nie wiem jak było tu ale codziennie na drodze dosłownie tak widzę jak ludzie jeżdża! Prędkość wyprzedzanie na trzeciego i oczywiście ścinanie zakrętów i łeb w telefonie. Kiedyś na parkingu przy dworcu PKS , przyjechała kobieta z dziećmi . Wjeżdżając na parking rozmawiała przez telefon . Wysiadając rozmawiała , wyciągając dzieci klepała dalej jedno większe drugie mniejsze dziecko w foteliku. Ciągle klapała jadaczką , w między czasie działajac jak automat. Przerażajace to jest. I to samo na drodze podczas jazdy . Ile razy widzę jedzie pajac łeb w telefonie ,jedzie prawie na czołowke w ostatniej chwili odbija. Nie zlicze ile razy ale niemal za każdym wyjazdem takie klocki ludzie opamiętajcie się !
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.