~~Hddft napisał(a): Ale dlaczego np projekt Bolesławiec ma być w całej Polsce? Niech będzie w Bolesławcu i okolicy, ja go nie chcę na Śląsku
~~Hddft napisał(a): Ale dlaczego np projekt Bolesławiec ma być w całej Polsce? Niech będzie w Bolesławcu i okolicy, ja go nie chcę na Śląsku
~~Pawa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Khgcv napisał(a): Zapraszam do obejrzenia innego projektu , o numerze 1770 , piękny kolorowy młoda graficzka graficzka się napracowała zachęcam do oddania głosu na 1770 !!!!!
Rzeczywiście młoda graficzka - projekt na poziomie dziecka z podstawówki. Na***ne że hej :-)
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hddft napisał(a): Ale dlaczego np projekt Bolesławiec ma być w całej Polsce? Niech będzie w Bolesławcu i okolicy, ja go nie chcę na Śląsku
Jak będziesz właścicielem to będziesz mógł "nie chcieć" ! :D
~~Jasnozielony Jaśminowiec napisał(a): lepiej dać nowaka i głupoludy., to jedyna prawdziwa promocja bolesławcaWidać człowieku,że nic nie rozumiesz. Nie obnoś się z tym
~~Szarobura Cebulica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Jaśminowiec napisał(a): lepiej dać nowaka i głupoludy., to jedyna prawdziwa promocja bolesławcaWidać człowieku,że nic nie rozumiesz. Nie obnoś się z tym