Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ford staranował Skodę
~~Rudawobrązowa Kosodrzewina niezalogowany
30 lipca 2024r. o 9:21
No tak to wyglada
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kierowca niezalogowany
30 lipca 2024r. o 12:03
Ale po co do kolizji wzywać policję ? Ciężko samemu się pogadać . Spisać oświadczenie i po kłopocie , a nie jeszcze policja i mandat .
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
30 lipca 2024r. o 12:06
Mandat to mandat, już się nie wycofa, że nie był winny
~~Pan z Warszawy niezalogowany
30 lipca 2024r. o 12:39
Jestem rudy, mój dziadek był w zagranicznej armii, sprzedałem wszystko sąsiadowi za butelkę piwa. Kim jestem?
~~Złotawordzawa Naparstnica niezalogowany
30 lipca 2024r. o 18:22
~~Pan z Warszawy napisał(a): Jestem rudy, mój dziadek był w zagranicznej armii, sprzedałem wszystko sąsiadowi za butelkę piwa. Kim jestem?

Oszustem
~~Amarantowy Kaczeniec niezalogowany
30 lipca 2024r. o 19:47
~~Pan z Warszawy napisał(a): Jestem rudy, mój dziadek był w zagranicznej armii, sprzedałem wszystko sąsiadowi za butelkę piwa. Kim jestem?

JA W SZOCU
~~bez zgrzytupitu pitu niezalogowany
1 sierpnia 2024r. o 10:22
Gdyby sprawca wypadku był odpowiedzialny to...i pluje teraz na policję ,ale każdy,kto cokolwiek czyni ,pamiętał by że czynem tym szkodzi nie tylko poszkodowanemu,-nej, jego-jej rodzinie ale i sobie oraz swoim bliskim ,pewnie by był ostrożniejszy,ale to tylko moje zyczenia,a policja?policja musi być!!! ,tak musi być .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza