~~Rudobrunatnyrudawy Mak napisał(a): Jak cudownie jest słuchać tego, jak Bogusław Papa Glina Daj nie może już powiedzieć Glinolud i Glinoludy, ani Gliniada :) Poezja. Niech się buja xD
~~Karmelowopłowy Kaczeniec napisał(a): Nie wierzę w że nagrody dostaną ludzie nie związanych z rodzinką. Jaki pan taki kram
~~Rudobrunatnyrudawy Mak napisał(a): Jak cudownie jest słuchać tego, jak Bogusław Papa Glina Daj nie może już powiedzieć Glinolud i Glinoludy, ani Gliniada :) Poezja. Niech się buja xD
~~Trawiasta Cykoria napisał(a): Wątpliwości może mieć tylko ten, który sam nie jest do uczciwy
~~Poczerwieniała Śliwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trawiasta Cykoria napisał(a): Wątpliwości może mieć tylko ten, który sam nie jest do uczciwy
czyli jeżeli jestm uczciwy to mam wszystkim ufać bezgranicznie i nie mieć żadnych wontpliwości co do uczciwości na przykład polityków czy oszustów z OLX?
~~Gosc napisał(a): Mnie nawet pieniądze nie zachęca do udziału tym bardziej od człowieka który podeptal swój honor a więc nie mam zamiaru patrzeć na ten cyrk glinoluda