~~ napisał(a): Być może nie wiem ale gdzie ta młodzież ,gdzie jakieś sukcesy no i skoro to nie piłkarski to gdzie trenują ci tzw. piłkarze? Jak teraz przyjadą ci z Raciborowic to gdzie będzie mecz?
~~ napisał(a): Być może nie wiem ale gdzie ta młodzież ,gdzie jakieś sukcesy no i skoro to nie piłkarski to gdzie trenują ci tzw. piłkarze? Jak teraz przyjadą ci z Raciborowic to gdzie będzie mecz?
~~Zielonkawożółta Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Być może nie wiem ale gdzie ta młodzież ,gdzie jakieś sukcesy no i skoro to nie piłkarski to gdzie trenują ci tzw. piłkarze? Jak teraz przyjadą ci z Raciborowic to gdzie będzie mecz?
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Być może nie wiem ale gdzie ta młodzież ,gdzie jakieś sukcesy no i skoro to nie piłkarski to gdzie trenują ci tzw. piłkarze? Jak teraz przyjadą ci z Raciborowic to gdzie będzie mecz?
Serio nie słyszałeś o lekkoatletach z Boleslavi? No to słabo. To właśnie ta utalentowana młodzież.
Jakoś na Olimpiadzie w Paryżu nie było żadnego lekkoatlety z Bolesłavi .
~~Żółtopomarańczowy Platan napisał(a): Coś ten tytuł nie halo ,,piłkarze z Raciborowic "proszę więc wymienić chociaż jedno nazwisko piłkarza z Raciborowic .tytuł powinien brzmieć ,Piłkarze grający w klubie z Raciborowic.!
~~Brązowożółty Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowy Platan napisał(a): Coś ten tytuł nie halo ,,piłkarze z Raciborowic "proszę więc wymienić chociaż jedno nazwisko piłkarza z Raciborowic .tytuł powinien brzmieć ,Piłkarze grający w klubie z Raciborowic.!
Białoń,Najdek,Kudryński,Kaleta,Puchalski cos jeszcze cymbale jeden ? tak sie znacie wlasnie jest 5 z Rce baranie
~~Brązowożółty Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowy Platan napisał(a): Coś ten tytuł nie halo ,,piłkarze z Raciborowic "proszę więc wymienić chociaż jedno nazwisko piłkarza z Raciborowic .tytuł powinien brzmieć ,Piłkarze grający w klubie z Raciborowic.!
Białoń,Najdek,Kudryński,Kaleta,Puchalski cos jeszcze cymbale jeden ? tak sie znacie wlasnie jest 5 z Rce baranie