Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec świętował do późnej nocy!
~~Pomarańczowożółta Pernecja niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 9:48
~~Jasnoczerwony Wyżlin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marian napisał(a): Piękna, niezapomniana impreza.. Jestem dumny z Nowogrodzca. Przyjadę ponownie

Ktoś napisał: ~~Marian napisał(a): Piękna, niezapomniana impreza.. Jestem dumny z Nowogrodzca. Przyjadę
~~aa napisał(a): Bardzo dobra impreza i organizacja , piwo mistrzostwo świata , dni cerami chowają się głęboko

Piwo, kiełbasa, balony, disco polo, kramiki, upał. Wszystko, co potrzeba, żeby był fun.

Ha ha przyjadę ? ty tu mieszkasz to po co kłamać .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowożółta Pernecja niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 9:52
~~Oliwkowy Jabłoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oliwkowy Jabłoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Alabastrowa Sanwitalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oliwkowy Jabłoń napisał(a): Nowogrodziec to nie prowincja i nie ma się czemu dziwić, że impreza była przednia.

Faktycznie Nowogrodziec to Metropolia
A ty z jakiej wioski jesteś?
A czy to ważne z jakiej? . Nowogrodziec ma swoją stronę to po jakiego grzyba tu się lansuje .Tej władzy to się w głowach przekręca . Czemu tam Osiecznica się nie lansuje nigdzie , bo mają swój honor ,
Aleś ty głupi!

A dlaczego głupi? Napisał prawdę . Było i po sprawie . Jednych się lansuje bo to pupilki a drudzy be to już ich nie ma . Żałosne to widać jak gmina podzielona .
~~Rdzawobrązowy Dyptam niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 10:53
a pan radny z Parzyc gdzie ?
~~radny z Parzy c niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 11:30
~~Rdzawobrązowy Dyptam napisał(a): a pan radny z Parzyc gdzie ?

Jestem , jestem, do roboty lenie śmierdzące.,Lać was po tych waszych durnych mordach.
~~gosc niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 11:31
panie Romanie wziasc przykład z Nowogrodzca tak sie zabezpiecza imprezy ktore były dodatkowo bardzo atrakcyjne i nie było mowy o huliganskim zakłóceniu.
~~obserwator niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 11:44
jesli ktos widzi pozytywne komentarze co do imprezy w Nowogrodzcu i twierdzi ze to ...lans,,bo opisuja na naszym portalu Bolec.Info to ja bardzo dziekuje p.Redaktorowi ze byla taka mozliwosc pokazania jak powinna wygładac prawdziwa impreza bez zakłocen.niech to bedzie motywacja dla naszego miasta ze warto cos zrobic co sie ludziom spodoba i beda czuc sie bezpieczni.Jedynie co u nas moge pochwalic to dozynki ale organizowane przez p.Wójta A.Janca i V-ce p.J.Łuczkowskiego - które z godnie z wyborem miejsca odbyly sie na terenie Trzebienia
~~widz niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 12:09
mega impreza a te zakonczenie t o na miare Oskara.-przecudowne .Jestem pod wielkim wrazeniem Tego nie da sie zapomnac.Dziekujemy ze mozemy ogladac materiały by móc jeszcze raz przezywac te niepowtarzalne chwile.
~~mega niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 12:24
tak panowie włodarze powinna wygladac impreza miłego odbioru-ogladajcie i uczcie sie .Na nauke nigdy nie za pózno. niech wam towarzyszy przykład z Nowogrodzca.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza