~~bylybarczyka napisał(a): Panie Zbigniewie , daj Pan sobie spokój, nic oprócz barczykowych epopei , fatamorgany, megalomanii i wielkich długów szpitala w Lubaniu nie czeka . Niech Pan zamówi niezależny audyt z firm, które nigdy nie siedziały w audytach sw łukasza - takich z korpo bez powiazan. Zanim cokolwiek Pan podpisze i się na coś zgodzi na Kamiliona swiata zdrowych ludzi :)
~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a):A co tty jesteś pe.. tał?Ktoś napisał: ~~Jll napisał(a): Jak mnie takie zdjęcia rozwalają. Taka ustawka, panowie podają sobie rękę, patrzą głęboko w oczy, niech sobie jeszcze miachała strzelą i buzi… masakra. Barczyk to młody gość a zachowuje się jak stary maleńki:(
Ja za 50 tysi na miesiąc mogę się ze starostą nawet całować. Co dzień tak mogę.
~~Izabelowa Mina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jll napisał(a): Jak mnie takie zdjęcia rozwalają. Taka ustawka, panowie podają sobie rękę, patrzą głęboko w oczy, niech sobie jeszcze miachała strzelą i buzi… masakra. Barczyk to młody gość a zachowuje się jak stary maleńki:(
Ja za 50 tysi na miesiąc mogę się ze starostą nawet całować. Co dzień tak mogę.A co tty jesteś pe.. tał?
Dlaczego pedał ?
Splunę usta wypłuczę a kasa na konto leci. Max 31 całusów miesięcznie za 50 tyś. też miesięcznie , to niezła fucha .Do rządzenia w szpitalu nie będę się wtrącał , obaj z synkiem nie mamy o tym pojęcia.
~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izabelowa Mina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jll napisał(a): Jak mnie takie zdjęcia rozwalają. Taka ustawka, panowie podają sobie rękę, patrzą głęboko w oczy, niech sobie jeszcze miachała strzelą i buzi… masakra. Barczyk to młody gość a zachowuje się jak stary maleńki:(
Ja za 50 tysi na miesiąc mogę się ze starostą nawet całować. Co dzień tak mogę.A co tty jesteś pe.. tał?
Dlaczego pedał ?
Splunę usta wypłuczę a kasa na konto leci. Max 31 całusów miesięcznie za 50 tyś. też miesięcznie , to niezła fucha .Do rządzenia w szpitalu nie będę się wtrącał , obaj z synkiem nie mamy o tym pojęcia.
a szczerosc w cenie ;)