~~Jll napisał(a): Jak mnie takie zdjęcia rozwalają. Taka ustawka, panowie podają sobie rękę, patrzą głęboko w oczy, niech sobie jeszcze miachała strzelą i buzi… masakra. Barczyk to młody gość a zachowuje się jak stary maleńki:(
~~Andrzej napisał(a): Klapa rządu na całej linii,szpitale nie operują bo nikt nie płaci, uśmiercanie ludzi.W DPS brak na wszystko,ale na nowe limuzyny i dla tłustych kotów że swoimi kuwetami to kasa jest
~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jll napisał(a): Jak mnie takie zdjęcia rozwalają. Taka ustawka, panowie podają sobie rękę, patrzą głęboko w oczy, niech sobie jeszcze miachała strzelą i buzi… masakra. Barczyk to młody gość a zachowuje się jak stary maleńki:(
Ja za 50 tysi na miesiąc mogę się ze starostą nawet całować. Co dzień tak mogę.
~~Ognistoczerwona Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowoszary Winobluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jll napisał(a): Jak mnie takie zdjęcia rozwalają. Taka ustawka, panowie podają sobie rękę, patrzą głęboko w oczy, niech sobie jeszcze miachała strzelą i buzi… masakra. Barczyk to młody gość a zachowuje się jak stary maleńki:(
Ja za 50 tysi na miesiąc mogę się ze starostą nawet całować. Co dzień tak mogę.
Widać jesteś drugi i zapasowy na tej posadzie :)))
Ile muszę zejść z pensji żeby być 1 ?