~~Kupiłem nick napisał(a): Kurde ludzie intermarshe w każdą niedzielę jest otwarte … bo tam jest czytelnia
~~misia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kurde ludzie intermarshe w każdą niedzielę jest otwarte … bo tam jest czytelnia
To są jawne kpiny z prawa ale w Bolesławcu inspekcja pracy nie pracuje w niedziele.
~~Zzieleniały Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~misia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kurde ludzie intermarshe w każdą niedzielę jest otwarte … bo tam jest czytelnia
To są jawne kpiny z prawa ale w Bolesławcu inspekcja pracy nie pracuje w niedziele.
Ciągną cię tam na siłę
Kpina czy nie kpina , tego nie wiem. Dla mojej przyjemności mogą być otwarte sklepy w niedzielę. Ale osoby pracujące w niedzielę powinni mieć płacone 150% za ten dzień. Jeżeli by było tak, że płacone by było 150% to uwierzcie nie jedna osoba nie marudziłaby że musi iść do pracy w niedzielę. To jak sklepy w niedzielę są zamknięte to też niech zamkną stację paliw. Bo pracownicy stacji paliw też mają rodziny i chcą mieć wolne w niedzielę.
~~Kupiłem Nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zzieleniały Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~misia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kurde ludzie intermarshe w każdą niedzielę jest otwarte … bo tam jest czytelnia
Ciągną cię tam na siłę
Kpina czy nie kpina , tego nie wiem. Dla mojej przyjemności mogą być otwarte sklepy w niedzielę. Ale osoby pracujące w niedzielę powinni mieć płacone 150% za ten dzień. Jeżeli by było tak, że płacone by było 150% to uwierzcie nie jedna osoba nie marudziłaby że musi iść do pracy w niedzielę. To jak sklepy w niedzielę są zamknięte to też niech zamkną stację paliw. Bo pracownicy stacji paliw też mają rodziny i chcą mieć wolne w niedzielę.
Idąc tym tokiem myślenia to niech otworzą urzędy firmy kurierskie niech rozwożą paczki a nie w niedzielę sobie odpoczywają
~~Płomiennoruda Runianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem Nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zzieleniały Powojnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~misia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kurde ludzie intermarshe w każdą niedzielę jest otwarte … bo tam jest czytelnia
Ciągną cię tam na siłę
Idąc tym tokiem myślenia to niech otworzą urzędy firmy kurierskie niech rozwożą paczki a nie w niedzielę sobie odpoczywają
W Holandii w Anglii jakoś nikomu nie przeszkadza to, że sklepy są otwarte w niedzielę. To jest normalny tok myślenia. Sklep spożywczy podobnie działa jak stację paliw.