Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolec.Info z rekordem oglądalności we wrześniu - jak na portal nr 1 w powiecie przystało!
~~Żółtawozielona Róża niezalogowany
13 października 2024r. o 9:39
mamo chwalą nas,wy mnie.........
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio z DM niezalogowany
13 października 2024r. o 15:02
MM napisał(a): Świat nie kończy się na anonimowych postach w internetach

Dla mnie się kończy...;D
~~Dhshshdhd niezalogowany
13 października 2024r. o 17:52
Skoro „Stanowi to czyn z art. 3. pkt. 1. ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. ” to dlaczego nie pozwiecie strony która podaje nieprawdziwe dane o oglądalności do sądu ? Czyżby jednak dane były prawdziwe ?
22726
Marcin Marczewski
13 października 2024r. o 18:18
~~Dhshshdhd napisał(a): Skoro „Stanowi to czyn z art. 3. pkt. 1. ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. ” to dlaczego nie pozwiecie strony która podaje nieprawdziwe dane o oglądalności do sądu ? Czyżby jednak dane były prawdziwe ?

Na razie prostujemy niewiarygodne i kłamliwe informacje. Być może zdecydujemy się też na inną drogę. Na razie obserwujemy jak portal Gwizdały ośmiesza się publikując niewiarygodne informacje - przecież to świadczy tylko o nich.
Nie należę do osób, które pozywają wszystkich za wszystko, byle pozwać, a potem się cieszą, że sąd zasądził sto złotych :D
Osobiście mam ograniczony czas - i wolę pobiec w półmaratonie, pograć w tenisa albo odwiedzić jakieś ciekawe miejsce :)
~~Krwistoczerwony Hiacynt niezalogowany
14 października 2024r. o 5:38
Pod każdym artykułem ankieta.
Rozpaczliwe nabijanie odsłon?
~~Żółtoczerwony Łubinnik niezalogowany
14 października 2024r. o 10:36
~~Krwistoczerwony Hiacynt napisał(a): Pod każdym artykułem ankieta.
Rozpaczliwe nabijanie odsłon?

Ankieta pod tym artykułem jest wyśmienita, wręcz ocieka skromnoscią ;]

Powinno być pytanie: czy uwazasz bolec.info za portal nr 1, z możliwoscia skomentowania odpowiedzi. Wtedy redakcja miała by pogląd na to co sądza czytelnicy.

~~umorusany czajnik niezalogowany
14 października 2024r. o 18:05
Ankieta na zasadzie "kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin?"
~~fal-co niezalogowany
15 października 2024r. o 13:00

Czy prawdą jest że prowadzący konkurencyjny portal pozwał Romana i Roman przegrał? Czy prawdą jest to że domaga się ujawnienia przez Romana kwoty jaką zasila pański portal i pańską gazetę?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.