Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolec.Info z rekordem oglądalności we wrześniu - jak na portal nr 1 w powiecie przystało!
~~Oberżynowy Jastrzębiec niezalogowany
11 października 2024r. o 18:42
Acha, czyli moderacja ponownie ;]

Może tak przejdzie moja odpowiedź na Pańskiego posta:

Panie Marcinie, to jest to o czym wspominałem dwa dni temu. Pańska odpowiedź jest w stylu "tyldy głosu nie mają". A to właśnie większości te "tyldy" odpowiadają za Wasze słupki.
Niestety, ja jestem w tym 1% którego interesuje pionowa oś wykresu z wartościami. Ale z pewnych powodów nie chcecie tego ujawnić, tylko odwracacie kota ogonem i zarzucacie konkurencji fałszowanie wyników.
Pamiętajcie, że tylko prawda się obroni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
11 października 2024r. o 18:46
~~Oberżynowy Jastrzębiec napisał(a): Acha, czyli moderacja ponownie ;]

Może tak przejdzie moja odpowiedź na Pańskiego posta:

Panie Marcinie, to jest to o czym wspominałem dwa dni temu. Pańska odpowiedź jest w stylu "tyldy głosu nie mają". A to właśnie większości te "tyldy" odpowiadają za Wasze słupki.
Niestety, ja jestem w tym 1% którego interesuje pionowa oś wykresu z wartościami. Ale z pewnych powodów nie chcecie tego ujawnić, tylko odwracacie kota ogonem i zarzucacie konkurencji fałszowanie wyników.
Pamiętajcie, że tylko prawda się obroni.

Anonimie - wykres został opublikowany w informacji. Pochodzi z Google Analytics i obrazuje liczbę sesji we wrześniu 2024r.
Bolec.Info odnotował w ubiegłym miesiącu ponad 900 tysięcy sesji.
Ten bardzo dobry wynik bardzo mnie cieszy i satysfakcjonuje. I…. nie muszę się z niego przez nikim tłumaczyć :)
11 października 2024r. o 18:47
A tak jeszcze się zapytam, dlaczego chcecie rozmawiac na te tematy prywatnie? Wstydzicie się o tym pisać?
22726
Marcin Marczewski
11 października 2024r. o 18:49
~~Oberżynowy Jastrzębiec napisał(a): A tak jeszcze się zapytam, dlaczego chcecie rozmawiac na te tematy prywatnie? Wstydzicie się o tym pisać?

Wręcz przeciwnie - jestem mega zadowolony i dumny z wyników oglądalności Bolec.Info :-) Potwierdzają one, że Bolec.Info to portal nr 1 w powiecie! :)
11 października 2024r. o 18:53
Skoro jest Pan zadowolony to pokaże Pan ten słupek czy nie?
22726
Marcin Marczewski
11 października 2024r. o 19:01
~~Oberżynowy Jastrzębiec napisał(a): Skoro jest Pan zadowolony to pokaże Pan ten słupek czy nie?

Otwórz informację, którą komentujesz - wykres tam jest.
11 października 2024r. o 19:53
Google Analotics bez osi pionowej i wartości.
~~Perłowy Rojnik niezalogowany
11 października 2024r. o 20:29
Jednak te komentarze o moderacji nie są przesadzone...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza