~~Wiśniowa Morwa niezalogowany 14 godz. 18 min. temu
Wielki szacun dla Pomysłodawczyni! Przywraca Pani wiarę, że szkoła może naprawde edukować i że jeszcze gdzieś jest postępowy Nauczyciel z pasją. Jestem pod wrażeniem ogromu pracy Uczniów i Rodziców. Jaka miła i piękna odmiana po ostatnich smutnych niusach o plastikowych liściach na płocie szkoły. Zrobiliscie mi dzień :) dzięki!
~~Ciemnofioletowy Rojnik niezalogowany 13 godz. 29 min. temu
Fajnie jakby jakieś trafiły na licytacje WOŚP albo bazarki Klekusiowa czy innych organizacji pomagających zwierzętom. Myślę, że ludzie chętni do licytowania takich domków by się znaleźli.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.