Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uczniowie "czwórki" zbudowali 48 domków dla jeży!
~~Szarobrunatny Różanecznik niezalogowany
15 godz. 0 min. temu
Brawo !!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowobrązowy Powojnik niezalogowany
14 godz. 44 min. temu
Brawo, Moniko i Twoja szkolna dziatwo!
~~Ciemnoniebieska Scewola niezalogowany
14 godz. 29 min. temu
Gratuluję!
~~Rudozłoty Mieczyk niezalogowany
14 godz. 18 min. temu
Brawo wszystkie dzieci. Piękny gest
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
14 godz. 18 min. temu
Wielki szacun dla Pomysłodawczyni! Przywraca Pani wiarę, że szkoła może naprawde edukować i że jeszcze gdzieś jest postępowy Nauczyciel z pasją. Jestem pod wrażeniem ogromu pracy Uczniów i Rodziców. Jaka miła i piękna odmiana po ostatnich smutnych niusach o plastikowych liściach na płocie szkoły. Zrobiliscie mi dzień :) dzięki!
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
14 godz. 13 min. temu
~~Piotr napisał(a): Nie wiem dlaczego domek który robiłem z synem (główne zdjęcie) podpisany jest tak, jak by go robił ktoś inny

Skoro jest juz przekazany bibliotece, to ma jedynie plakietke z informacją, która szkoła to podarowala :)
A domek naprawde piękny, gratulacje:)
~~Karmelowopłowy Jaskier niezalogowany
13 godz. 58 min. temu
~~ napisał(a): Zdolni rodzice!!:D:D

~~Ciemnofioletowy Rojnik niezalogowany
13 godz. 29 min. temu
Fajnie jakby jakieś trafiły na licytacje WOŚP albo bazarki Klekusiowa czy innych organizacji pomagających zwierzętom. Myślę, że ludzie chętni do licytowania takich domków by się znaleźli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza