Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przemyt narkotyków wartych niemal półtora miliona złotych
~~Pawa Porzeczka niezalogowany
5 godz. 27 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Polska to piękny kraj z historią ale rządzących to mamy idiotów od 4 dekad. Zamiast zalegalizować wszystkie rodzaje narkotyków w Polsce to łapie dilerów i osadza ich w ZK. A tak zalegalizowali by kokainę … gram kokainy byłby za 500 zł i kto by to kupował ?? Osoby które mają bardzo wysokie dochody bo zwykłego Kowalskiego nie byłoby stać. Tak samo z marihuana , zamiast zalegalizować to jak w Holandii , Niemczech , Luksemburgu a teraz jeszcze w Czechach to Polska policja złapie osobę z 20 gramami zioła i szczyci się tym na bolec info że złapali grubą rybę. Śmiech na sali

Marichuanę to i owszem , niech sobie jarają. Ale koks ? No co Ty człowieku ? Pokaż mi gdzie to jest legalne ? To tak jakbyś wprowadził mandat za odwalenie kogoś. Stać Cię to strzelaj , mandat 50.000zł. No co Ty ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 20 min. temu
~~Pawa Porzeczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Polska to piękny kraj z historią ale rządzących to mamy idiotów od 4 dekad. Zamiast zalegalizować wszystkie rodzaje narkotyków w Polsce to łapie dilerów i osadza ich w ZK. A tak zalegalizowali by kokainę … gram kokainy byłby za 500 zł i kto by to kupował ?? Osoby które mają bardzo wysokie dochody bo zwykłego Kowalskiego nie byłoby stać. Tak samo z marihuana , zamiast zalegalizować to jak w Holandii , Niemczech , Luksemburgu a teraz jeszcze w Czechach to Polska policja złapie osobę z 20 gramami zioła i szczyci się tym na bolec info że złapali grubą rybę. Śmiech na sali

Marichuanę to i owszem , niech sobie jarają. Ale koks ? No co Ty człowieku ? Pokaż mi gdzie to jest legalne ? To tak jakbyś wprowadził mandat za odwalenie kogoś. Stać Cię to strzelaj , mandat 50.000zł. No co Ty ?

Jak ktoś wącha koks to znajdzie to. Kokaina nie jest nigdzie legalna ale np już grzyby halucynogenne są legalne. A druga sprawa na kokainę byłoby stać wysoko postawione osoby bo tak jak pisałem wyżej zwykłego Kowalskiego nie byłoby stać
5 godz. 16 min. temu
Narkotyki były, są i będą. Ja jestem za legalizacja
Marihuany
Haszyszu
Kokainy
LSD
Grzybów halucynogennych
5 godz. 9 min. temu
@Do Pawa porzeczka
W Holandii także marihuana jest tylko dozwolona a nie legalna. Plantacja i dowóz do coffyshoopie jest nielegalne. Ale jak zioło już dojedzie do cofika to jest dopiero legalne. Legalne jest tylko palenie w środku a poza cofikiem palenie jest już nielegalne i możesz dostać mandat wysokości 100€
~~K niezalogowany
3 godz. 50 min. temu
Klej i rozpuszczalniki są w dobrej cenie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza