~~Perłowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Dereń napisał(a):nie jestem Józek tylko piszę fakty jakie są i tyleKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Jak nie płaci się zawodnikom za mecze,a nie wspomnę o dojazdach to jak mają być wyniki.Ciągle płacze ile to kasy musi dawać,ale przecież sam się na to pisał.Zobaczcie w Legsad Kościelec zawodnik Sierpnia zarabia 10000 tys. to tyle ile kosztują w Racidołkach wszyscy zawodnicy.I po co ten płacz.Lepiej zrezygnuj i przestań ubliżać zawodnikom.
Czyżby Józek nie inkasował należnej kasiorki ?
~~Żółtoczerwony Dereń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Dereń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Jak nie płaci się zawodnikom za mecze,a nie wspomnę o dojazdach to jak mają być wyniki.Ciągle płacze ile to kasy musi dawać,ale przecież sam się na to pisał.Zobaczcie w Legsad Kościelec zawodnik Sierpnia zarabia 10000 tys. to tyle ile kosztują w Racidołkach wszyscy zawodnicy.I po co ten płacz.Lepiej zrezygnuj i przestań ubliżać zawodnikom.
Czyżby Józek nie inkasował należnej kasiorki ?nie jestem Józek tylko piszę fakty jakie są i tyle
To wreszcie jesteś Józkiem czy nie jesteś , jakoś mi pasujesz jako Józek P były zawodnik wielu klubów za kasę ,
~~Perłowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Dereń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowy Milin napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Dereń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Józek napisał(a): Jak nie płaci się zawodnikom za mecze,a nie wspomnę o dojazdach to jak mają być wyniki.Ciągle płacze ile to kasy musi dawać,ale przecież sam się na to pisał.Zobaczcie w Legsad Kościelec zawodnik Sierpnia zarabia 10000 tys. to tyle ile kosztują w Racidołkach wszyscy zawodnicy.I po co ten płacz.Lepiej zrezygnuj i przestań ubliżać zawodnikom.
Czyżby Józek nie inkasował należnej kasiorki ?nie jestem Józek tylko piszę fakty jakie są i tyle
To wreszcie jesteś Józkiem czy nie jesteś , jakoś mi pasujesz jako Józek P były zawodnik wielu klubów za kasę ,
Józek to fikcyjne imię,a tak naprawdę to mam na imię Bonifacy.