Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zagajnik: Stary dąb ucierpiał podczas budowy drogi
~~Jaskrawoczerwona Leszczyna niezalogowany
16 listopada 2024r. o 8:03
~~Brudnozielona Metasekwoja napisał(a): Kogo obchodzi jakiś Zagajnik. Tu jest BOLESŁAWIEC!!!!!!!!!!!!

Ty nie bądź taki do przodu Bolesławiec to też zadupie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowa Krzewuszka niezalogowany
16 listopada 2024r. o 8:11
~~Płowy Krokus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A że jesień jest to ma znaczenie dla liści, czy raczej nie? ;) bo zdjęcie sprytnie zrobione, żeby brzozek nie bylo widać ale duzo liści na drodze jest.

Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A że jesień jest to ma znaczenie dla liści, czy raczej nie? ;) bo zdjęcie sprytnie zrobione, żeby brzozek nie bylo widać ale duzo liści na drodze jest.
~~rysiek napisał(a): Ktoś napisał: ~~Brudnozielona Metasekwoja napisał(a): Kogo obchodzi jakiś Zagajnik. Tu jest BOLESŁAWIEC!!!!!!!!!!!!
Mądrego i wiedzącego co za pracę wykonują drzewa i zieleń
Popieram wypowiedź mądrego człowieka i z takich osób ,należy brac przykład i poszerzać horyzonty .

Oj trzeba, bo naród mamy naprawde mało bystry... nie dojrzelismy do wolnosci, ktora nakłada odpowiedzialnosc za przyrode, krajobraz, slabszych mieszkancow planety. Brawa dla Pani Patrycji, ze sie wziela za mądre spoleczne tematy, oby tak dalej, bo ten portal pod wzgledem kiboli, mysliwych i pingponga robi sie żenadą, wiec szczegolnie doceniam przeblyski zaangazowania i normalnosci.
~~Brunatnoczarna Robinia niezalogowany
16 listopada 2024r. o 9:23
~~Jaskraworóżowa Kanna napisał(a): Pracowałem we Wrocławiu jako inżynier przy budowach. Zarząd zieleni miejskiej Wrocław zawsze pilnował przy inwestycjach, aby drzewa były w należyty sposób zabezpieczane. W bolesławcu jest samowolka ;]

Na przykład w trakcie remontu chodnika Śluzowa-Orla poharatano pnie starych drzew rosnących tuż obok, wzdłuż ogrodzenia. Jakby nie można było objechać 30cm dalej tymi maszynami. Ruch na tym chodniku pieszo-rowerowym znikomy, więc można było zrobić to z mniejszym rozmachem a większym szacunkiem dla przyrody.
~~Morski Żeniszek niezalogowany
16 listopada 2024r. o 21:12
~~Brunatnoczarna Robinia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowa Kanna napisał(a): Pracowałem we Wrocławiu jako inżynier przy budowach. Zarząd zieleni miejskiej Wrocław zawsze pilnował przy inwestycjach, aby drzewa były w należyty sposób zabezpieczane. W bolesławcu jest samowolka ;]

Na przykład w trakcie remontu chodnika Śluzowa-Orla poharatano pnie starych drzew rosnących tuż obok, wzdłuż ogrodzenia. Jakby nie można było objechać 30cm dalej tymi maszynami. Ruch na tym chodniku pieszo-rowerowym znikomy, więc można było zrobić to z mniejszym rozmachem a większym szacunkiem dla przyrody.

Wiele osób nie dba o naturę . Jeszcze więcej ma głupie pomysły za publiczną kasę . Mała wioska Kierżno tam nie ma nic konkretnego . Droga sama dziura , ale pewna rodzinka zażyczyła sobie , przy swoich posesjach progi zwalniające . Jedni mieszkają blisko przejazdu kolejowego i to jest próg . Druga osoba z tej samej rodziny na zakręcie gdzie i tak nie da się szybko jechać . Wstyd że to tylko im potrzebne . Sołtyska nie ma pojęcia o niczym . Droga powiatowa a ona z funduszu sołeckiego chce stawiać progi . Z funduszu sołeckiego nie można tego robić .
~~Bazyliszek niezalogowany
17 listopada 2024r. o 9:25
Nie zaloj róż gdy płoną lasy .2,5 mln ludzi w pl tak Zimy będzie marzło i głodowalo
~~Siwa Iglica niezalogowany
17 listopada 2024r. o 11:25
~~Grzegorz napisał(a): To moja interwencja. Blisko miesiąc czekałem na zabezpieczenie drzewa. Gdy wczoraj dookoła drzewa położono asfalt, zorientowałem się, że urzędnicy z Nowogrodźca są konsekwentni w swych działaniach, a raczej ich braku. Dziś spotkałem się z Panią Burmistrz. Pozytywne zareagowała i obiecała działania. Teraz na nie czekamy.

Jakie działania ona może zaoferować? Asfalt wylany więc nic już z tym nie zrobią no chyba ,że dadzą jakiś krawężnik wokół drzewa co i tak nic nie wniesie do tej sytuacji.
~~Morski Żeniszek niezalogowany
17 listopada 2024r. o 12:18
~~Siwa Iglica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Grzegorz napisał(a): To moja interwencja. Blisko miesiąc czekałem na zabezpieczenie drzewa. Gdy wczoraj dookoła drzewa położono asfalt, zorientowałem się, że urzędnicy z Nowogrodźca są konsekwentni w swych działaniach, a raczej ich braku. Dziś spotkałem się z Panią Burmistrz. Pozytywne zareagowała i obiecała działania. Teraz na nie czekamy.

Jakie działania ona może zaoferować? Asfalt wylany więc nic już z tym nie zrobią no chyba ,że dadzą jakiś krawężnik wokół drzewa co i tak nic nie wniesie do tej sytuacji.

Mieszkańcy Kierżno też czekają , aby Burmistrz nie podpisywała postawienia progów zwalniających na drodze powiatowej . Czekamy na remont drogi a nie na pachołki . Ci co rządzą wioską mała grupka ludzi , to nie nadają się do niczego .
~~Liliowobiała Czubatka niezalogowany
17 listopada 2024r. o 13:24
~~Jaskrawoczerwona Leszczyna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brudnozielona Metasekwoja napisał(a): Kogo obchodzi jakiś Zagajnik. Tu jest BOLESŁAWIEC!!!!!!!!!!!!

Ty nie bądź taki do przodu Bolesławiec to też zadupie.Restauracje w Bolesławcu

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza