~~Gosc napisał(a): Dajcie już spokój z tą kobietą. Nie życzę nikomu być w takich szponach. Czy wy macie choć odrobinę serca?My mamy , tylko dyrektorka nie ma i nie miała serca dla pracowników i nauczycieli
~~glkjdflkfdljk napisał(a): dobrze dobrze w końcu weźmiecie odpowiedzialność za swoje słowa. Czekam jeszcze na finał sprawy z biurem nieruchomości !
~~ napisał(a): Sonda jest ciekawa. Zaznaczyłem tam opcję że burmistrz nie powinien się angażować. Dlaczego tam przeważa opcja że powinien?. Ne wiem ale może ktoś to wytłumaczy.
~~zzzz napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Sonda jest ciekawa. Zaznaczyłem tam opcję że burmistrz nie powinien się angażować. Dlaczego tam przeważa opcja że powinien?. Ne wiem ale może ktoś to wytłumaczy.
Burmistrz ją powołała na to stanowisko bez konkursu. Podpisała umowę nie na 1 rok tylko na 5 lat. Nie pytała nikogo o zdanie jak to zrobiła. Teraz uzależnia ewentualne zwolnienie dyrektorki od oceny kuratorium i decyzji komisji RM. Wygląda na to, że już dawno wybrała opcję 'nie powinnam się angażować'. A tak na marginesie jeżeli w końcu zwolni dyrektorkę to myślisz, że spotkają się w sądzie?
~~Zszarzały Łubinnik napisał(a): Taka wiocha zabita dechami ,a ma dyrektorkę
~~Zszarzały Łubinnik napisał(a): Taka wiocha zabita dechami ,a ma dyrektorkę