~~Czystka napisał(a): Beniu szaleje. Ale wyczyścił temat. No prawie . Bo on to bezstrooony jest a red bol wspólpracuje . Ale nkt nie wie z kim.
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czystka napisał(a): Beniu szaleje. Ale wyczyścił temat. No prawie . Bo on to bezstrooony jest a red bol wspólpracuje . Ale nkt nie wie z kim.
Nie podnosi ciśnienie redaktorowi,bo od jutra zrobi z bolca drugi Onet i nie będziemy mogli wrzucać komentarze.
~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czystka napisał(a): Beniu szaleje. Ale wyczyścił temat. No prawie . Bo on to bezstrooony jest a red bol wspólpracuje . Ale nkt nie wie z kim.
Nie podnosi ciśnienie redaktorowi,bo od jutra zrobi z bolca drugi Onet i nie będziemy mogli wrzucać komentarze.
Twoje to akurat powinni blokować !
Jakoś moje wpisy się ostały,a twoich nie widzę, także....
~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czystka napisał(a): Beniu szaleje. Ale wyczyścił temat. No prawie . Bo on to bezstrooony jest a red bol wspólpracuje . Ale nkt nie wie z kim.
Twoje to akurat powinni blokować !
Jakoś moje wpisy się ostały,a twoich nie widzę, także....
~~Pinochet napisał(a): Bo ja jestem niespotykanie aktywnym walczakiem. Szczepionkowcy do wora a wór do utylizacji.