~~BOLO napisał(a): Dlaczego portal wprowadza ludzi w bląd Pan Nawrocki kandydatem obywatelskim bezpartyjnym
Zachowujecie sie ja TVN i nielegalna TVP
~~Rafał napisał(a): _Tylko Rafałek!!
~~Brązowożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~BOLO napisał(a): Dlaczego portal wprowadza ludzi w bląd Pan Nawrocki kandydatem obywatelskim bezpartyjnym
Jest kandydatem obywatelskim bezpartyjnym popieranym przez Prawo i Sprawiedliwość, jaki masz z tym problem? Co tu jest niezrozumiałe?
Gdzie jest wprowadzanie w błąd?
~~Ciemnoszara Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowożółty Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~BOLO napisał(a): Dlaczego portal wprowadza ludzi w bląd Pan Nawrocki kandydatem obywatelskim bezpartyjnym
Jest kandydatem obywatelskim bezpartyjnym popieranym przez Prawo i Sprawiedliwość, jaki masz z tym problem? Co tu jest niezrozumiałe?
Gdzie jest wprowadzanie w błąd?
Taaa.Przyszedł do Kaczyńskiego i powiedział ;chcę kandydować na prezydenta dajcie kasę i poprzyjcie mnie.A oni ochoczo na to przystali.
Nie to Kaczyński wybrał jego za zagubienie z zasobów IPN teczek paszportowych bliźniaków i to na krótko przed powołaniem komisji d.s. wpływów rosyjskich.