Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Joł niezalogowany
14 godz. 58 min. temu
Nawrocki,bezpartyjny?ha,ha, dobry żart.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowożółty Jarząb niezalogowany
14 godz. 55 min. temu
~~BOLO napisał(a): Dlaczego portal wprowadza ludzi w bląd Pan Nawrocki kandydatem obywatelskim bezpartyjnym
Zachowujecie sie ja TVN i nielegalna TVP

Jest kandydatem obywatelskim bezpartyjnym popieranym przez Prawo i Sprawiedliwość, jaki masz z tym problem? Co tu jest niezrozumiałe?
Gdzie jest wprowadzanie w błąd?
~~Rafał niezalogowany
14 godz. 43 min. temu
_Tylko Rafałek!!
~~Ja nosik niezalogowany
14 godz. 30 min. temu
~~Rafał napisał(a): _Tylko Rafałek!!

Ja ciebie rozumie, tylko on mógł wydać milion zł na drzewka z Niemiec.
~~Ciemnoszara Irezyna niezalogowany
13 godz. 56 min. temu
~~Brązowożółty Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~BOLO napisał(a): Dlaczego portal wprowadza ludzi w bląd Pan Nawrocki kandydatem obywatelskim bezpartyjnym

Jest kandydatem obywatelskim bezpartyjnym popieranym przez Prawo i Sprawiedliwość, jaki masz z tym problem? Co tu jest niezrozumiałe?

Taaa.Przyszedł do Kaczyńskiego i powiedział ;chcę kandydować na prezydenta dajcie kasę i poprzyjcie mnie.A oni ochoczo na to przystali.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
12 godz. 42 min. temu
Jak wynika z sondażu United Surveys dla WP, gdyby teraz odbyły się wybory parlamentarne,
- wygrałoby je Prawo i Sprawiedliwość z 32, 4 proc. głosów . +5 pkt. proc.
- Platforma Obywatelska uzyskałaby 29,2 proc. - 2,1 pkt
- Trzecia Konfederacja z wynikiem 13,5 proc. +3,6 pkt.
~~felek niezalogowany
12 godz. 22 min. temu
~~Ciemnoszara Irezyna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowożółty Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~BOLO napisał(a): Dlaczego portal wprowadza ludzi w bląd Pan Nawrocki kandydatem obywatelskim bezpartyjnym

Taaa.Przyszedł do Kaczyńskiego i powiedział ;chcę kandydować na prezydenta dajcie kasę i poprzyjcie mnie.A oni ochoczo na to przystali.

Nie to Kaczyński wybrał jego za zagubienie z zasobów IPN teczek paszportowych bliźniaków i to na krótko przed powołaniem komisji d.s. wpływów rosyjskich.
~~To nie tak niezalogowany
11 godz. 38 min. temu
Marek Jakubiak:
- Według mnie zrównanie bandytów ukraińskich, spod flagi czarno-czerwonej z ofiarami ludobójstwa i stawianie ich w jednym, wspólnym mianowniku jest potwarzą dla polskiej historii."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza