Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Opel bez kół na ul. Górne Młyny. Kradzież czy urlop?
~~Bolesław niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 13:04
.tak zabezpieczył.,że sobie listwę uszkodził. na pewno tak zabezpieczył. haha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 13:22
Przecież ten samochód nie jeździ kilka ładnych miesięcy po tarczach hamulcowych można stwierdzić , bo rudą ma na sobie. A jak stał na aluminowych felgach to ktoś wziął wykręcił i sprzedał na złom. Bo z tego co pisaliście wcześniej jedna felga została.
6 grudnia 2024r. o 13:24
A właściciel samochodu ewentualnie jest już Ś.P, lub tak jak piszecie wyjechał na wakacje 50 km dalej do zakładu karnego w Jeleniej Gorze
6 grudnia 2024r. o 13:32
Teraz moja sonda:
Czy uważasz, że właściciel auta mógł zjechać na drugi świat lub zjechał do zakładu karnego ??
A. Tak
B. Nie
C. Nie mam zdania.
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 13:51
MOJA SONDA:
E. interesuje mnie ten tamet
F. mam to w.....
6 grudnia 2024r. o 14:14
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a): MOJA SONDA:
F. mam to w.....

~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a): MOJA SONDA:
F. mam to w.....

Moja odpowiedz to…. F … mam to w dupi€

~~Krwawosiny Cedr niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 18:03
Co za durny artykuł.
6 grudnia 2024r. o 18:32
~~Krwawosiny Cedr napisał(a): Co za durny artykuł.

Dlaczego odrazu głupi artykuł?? Bolec info daje do zrozumienia źe przed świętami można zarobić na tym oplu. Zawsze można zamontować stalowe felgi do auta i sprzedać go w całości, lub bez montażu felg i sprzedać go na części a na części na Opla zawsze będzie klient
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!