Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen, Trzaskowski, Hołownia… a Ty? Na kogo postawisz w wyborach Prezydenta RP 2025? [SONDA]
~~Bolek niezalogowany
przedwczoraj o 18:01
Nie głosujemy na słupów Tuska i Kaczyńskiego, to znaczy na Trzaskowskiego i Nawrockiego, oni są podstawionymi marionetkami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ruski mir niezalogowany
21 godz. 37 min. temu
Poseł konfederacji Putina Ryszard Wilk został wyprowadzony z sali posiedzeń przez klubowego kolegę bo był pijany. Halo czy pan kontaktuje ??
~~Rdzawobrązowa Kalina niezalogowany
18 godz. 56 min. temu
~~Ruski mir napisał(a): Poseł konfederacji Putina Ryszard Wilk został wyprowadzony z sali posiedzeń przez klubowego kolegę bo był pijany. Halo czy pan kontaktuje ??

Jak patrzysz na to co się dzieje w Polsce i jak ci nasi politycy rządzą to tylko kielicha sobie wypić.
Kiedy to zdarzenie było, bo słyszałem to już jakiś czas temu?
Daj mi tego który nie pije.
~~Felicjan niezalogowany
18 godz. 48 min. temu
~~Rdzawobrązowa Kalina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ruski mir napisał(a): Poseł konfederacji Putina Ryszard Wilk został wyprowadzony z sali posiedzeń przez klubowego kolegę bo był pijany. Halo czy pan kontaktuje ??

Jak patrzysz na to co się dzieje w Polsce i jak ci nasi politycy rządzą to tylko kielicha sobie wypić.

Wczoraj wieczorem podczas obrad Sejmu, natomiast kilka miesięcy temu to ten poseł miał również taki problem, że policja znosiła jego z jezdni. Młody człowiek a już ma problem.
~~Hebanowy Koleus niezalogowany
17 godz. 55 min. temu
~~Rdzawobrązowa Kalina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ruski mir napisał(a): Poseł konfederacji Putina Ryszard Wilk został wyprowadzony z sali posiedzeń przez klubowego kolegę bo był pijany. Halo czy pan kontaktuje ??

proszę bardzo...jestem...;D
~~JJogi niezalogowany
15 godz. 35 min. temu
Czekam na prezydenturę Sławka, dopiero wtedy nastąpi normalizacja stosunków z Ukrainą,a jeśli chodzi o trzeźwość w sejmie to pamiętacie jak Budka wyprowadzał swego partyjnego kolegę z sali obrad??
wtedy nikomu nic, teraz wielkie larum
~~aby uniknąć manipulacji niezalogowany
14 godz. 13 min. temu
~~JJogi napisał(a): Czekam na prezydenturę Sławka, dopiero wtedy nastąpi normalizacja stosunków z Ukrainą,a jeśli chodzi o trzeźwość w sejmie to pamiętacie jak Budka wyprowadzał swego partyjnego kolegę z sali obrad??
wtedy nikomu nic, teraz wielkie larum

Piszesz brednie to właśnie wszystkie media a tamtej sytuacji dudniły na okrągło. A teraz to jest prawie cicho.
~~Brunatnofioletowa Jeżówka niezalogowany
13 godz. 16 min. temu
~~Ruski mir napisał(a): Poseł konfederacji Putina Ryszard Wilk został wyprowadzony z sali posiedzeń przez klubowego kolegę bo był pijany. Halo czy pan kontaktuje ??

Zapomniałeś , czy głupa palisz jak POwcy obecnego
ministra nawalonego jak autobus wyprowadzali z sejmu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!