Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Miasto stoi! Wielki korek na obwodnicy i dojeździe od autostrady [WIDEO]
~~Tirowiec niezalogowany
przedwczoraj o 15:40
zjechałem na cpn Mol i wcinam schabowego w restauracji obok tego cpnu chyba petrochemia sie nazywa ,polecam naprawdę pycha i kelnerki super
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tami niezalogowany
przedwczoraj o 17:31
Pan byłyMarszałek odkąd pamiętam buduje obwodnicę Bolesławca.
~~Ametystowa Aukuba niezalogowany
przedwczoraj o 19:29
A ja mam problem z głowy nie ma auta nie stoję w korkach nie musze wydawać flotę na naprawy lub... mandaty i paliwo nie muszę odśnieżać szyby zima a tego rano się nie chce ( dużo plusów.
~~Krwistoczerwona Jukka niezalogowany
przedwczoraj o 20:32
a obwodnica dalej na papierze
~~Porcelanowy Cząber niezalogowany
przedwczoraj o 21:28
~~Ametystowa Aukuba napisał(a): A ja mam problem z głowy nie ma auta nie stoję w korkach nie musze wydawać flotę na naprawy lub... mandaty i paliwo nie muszę odśnieżać szyby zima a tego rano się nie chce ( dużo plusów.

I swojej ziemianki też nie musisz sprzątać.
~~Poziomkowa Hakonechloa niezalogowany
wczoraj o 6:19
~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): a obwodnica dalej na papierze

Chyba toaletowym...
~~Makler niezalogowany
23 godz. 10 min. temu
~~Krwistoczerwona Jukka napisał(a): a obwodnica dalej na papierze

pomyśl,że dodatkowe 2-3 km obwodnicy 1- dno pasmowej na północnym wschodzie nie dużo zmieni.Wypadek na autostradzie oznacza często przejazd od ul. Kościuszki do ronda przy Kauflandzie, a potem do mostu na Zgorzeleckiej.Aż się prosi rozudować ten odcinek do dwóch pasów.Nawet ułatwi to bardzo w odzinach szczytu ze względu na strefę zakładów.Gadaj tylko z baranami z ratusza,którzy się boją wybudować tym mieście 2 pasy,a w 2 razy mniejszym Lubaniu taka trasa biegnie przez miasto od X lat.
~~Liliowoniebieski Winorośl niezalogowany
10 godz. 48 min. temu
nie boją, tylko szkoda kasy bo zbiednieją wtedy. po tym mieście się nie da już poruszać
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo