Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Puszki stacjonarne WOŚP już w Bolesławcu – Zbiórka w Twojej firmie!
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
7 stycznia 2025r. o 16:10
Ludzie nie rzucajcie do puszek ,dawajcie żulom pod Biedronką na bułki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lipco niezalogowany
7 stycznia 2025r. o 16:13
Może nie konkretnie Bolesławca ale ogólnie na temat akcji WOŚP mam cis do powiedzenia. Do ankiety też mam pewne zastrzeżenia. Odpowiedzi są sformułowane tendencyjnie. Dlaczego nie ma np odpowiedzi: nie niewspieram tej akcji.
Ja osobiście nie chce ustawiać tych puszek ani wspierać tej akcji. Już wcześniej wypowiedziałem się na temat upolitycznienia całej akcji. Może początkowo były inne cele ale teraz jest to tuba propagandowa partii politycznych, tych samych które to pobrały już od ludzi pieniądze na to a teraz za kolejne cudze pieniądze się lansują. To jest najgorsze w całej tej akcji. Polityka. Tu już jest coraz mniej pomocy a coraz więcej propagandy. Dlatego nie wspieram WOŚP.
235
ladaco
7 stycznia 2025r. o 17:24
Marcin Marczewski napisał(a): Dobra, KOŃCZĄC podwątek rozliczeń WOŚP - tutaj są wszystkie sprawozdania finansowe WOŚP:
https://www.wosp.org.pl/fundacja/wazne/rozliczenia - Sprawozdania finansowe za poszczególne lata:
2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023
oraz TUTAJ: https://sprawozdaniaopp.niw.gov.pl (wyszukujesz po 'wielka orkiestra').

I tyle o rozliczeniach - kolejne posty-spamy (w tym przeklejki z innych serwisów) będą usuwane.

Od kolejne posta dyskusja dotyczy TYLKO PUSZEK STACJONARNYCH w  Bolesławcu.Bolesławiec pottery

Znaczy - nie kradniesz, to daj nam kraść.
~~Zzieleniały Powojnik niezalogowany
7 stycznia 2025r. o 17:24

PiSy , powiem wam, że Orkiestra gra dłużej niż istnieje ta wasza pożal się "borze" partyjka. A dzięki temu, że dobrych ludzi jest więcej, będzie grać nawet wtedy, gdy niebawem waszego herszta już nie będzie na tym łeż padole.
Także tak..nie zes*rajc*ie się , na pohybel staremu dziadowi.
Także tak..nie ze...jcie się

Zastosowana autokorekta

~~Anka niezalogowany
7 stycznia 2025r. o 21:48
~~Jasnoniebieski Tulipan napisał(a): Ludzie nie rzucajcie do puszek ,dawajcie żulom pod Biedronką na bułki

Ja tak robię i przynajmniej widzę wdzięczność... Zawsze się uśmiecha ma mój widok i wiem na co poszły moje pieniądze i to bez pośredników.....
~~git niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 13:01
Gdy podczas koncertów,,jąąąki " padały hasła,,*****PiS
to nie była to mowa nienawiści ?? i gdy na scenie zaproszeni goście nie zostawiali suchej nitki na wyborcach PiS,to też nie byłao mowy nienawiści ??ich zdaniem nie,bo czerwonym wolno wsio
~~wyborca PIS niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 13:19
~~git napisał(a): Gdy podczas koncertów,,jąąąki " padały hasła,,*****PiS
to nie była to mowa nienawiści ?? i gdy na scenie zaproszeni goście nie zostawiali suchej nitki na wyborcach PiS,to też nie byłao mowy nienawiści ??ich zdaniem nie,bo czerwonym wolno wsio

Powiem ci ,,git'' ze to są zdradzieckie mordy , gorszy sort , element animalny . Zobacz że oni stoją tam , gdzie stało ZOMO.. Non stop dają w szyję.Najgorsza to ta małpa w czerwonym.
235
ladaco
8 stycznia 2025r. o 14:50
Klasyczna metoda jak pali się pod siedzeniem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.