Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ukryte znaki i zapomniane historie – czy zauważysz detale, których nie widzą inni?
~~Dariusz Gołębiewski niezalogowany
26 grudnia 2024r. o 20:36
~~Bladolawendowa Nemezja napisał(a): Gdyby prowadził Pan blog charytatywnie to opcja postawienia kawy byłaby jak najbardziej na miejscu. Jednak Pan pracuje w redakcji i pobiera za to wynagrodzenie. Są inne ciekawe blogi które prowadzą pasjonaci nie pobierający wynagrodzenia i im chętnie kawę stawiam lub wspieram na patronite. Tu ta prośba o kawę wydaje mi się nie na miejscu - jest to oczywiście moja własna opinia i nikt nie musi sie z nią zgadzać.

Buycoffee to forma dowolnego napiwku - na podobnej zasadzie dorabiają sobie do pensji kelnerzy w restauracjach czy kawiarniach. Kto chce, to coś wrzuci i super, a kto nie chce, nie wrzuci, i to też jest w porządku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
27 grudnia 2024r. o 8:52
~~Kupiłem nick napisał(a): Dariuszu mam do ciebie pytanko.
Darku czy ty myślisz że bolesławiecką młodzież interesuje co znajduje się na bazylice ??? A 75% starszych osób nie potrafi się obsługiwać telefonem czy komputerem. Chłopie zapraszasz kogoś na wirtualną kawę, chcesz żeby ktoś docenił twoją prace, to napisz jakiś konkretny artykuł a nie piszesz o bzdurach które nikogo nie interesują.

Teksty Darka naprawdę cieszą się dużym zainteresowaniem. Mają też wartość edukacyjną. Dla kogoś, kto to docenia, premiowanie autora może być po prostu ciekawą opcją.

bobrzanie.pl
~~Grafitowa Borówka niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 9:24
~~Kupiłem nick napisał(a): Dariuszu mam do ciebie pytanko.
Darku czy ty myślisz że bolesławiecką młodzież interesuje co znajduje się na bazylice ??? A 75% starszych osób nie potrafi się obsługiwać telefonem czy komputerem. Chłopie zapraszasz kogoś na wirtualną kawę, chcesz żeby ktoś docenił twoją prace, to napisz jakiś konkretny artykuł a nie piszesz o bzdurach które nikogo nie interesują.

Wśród jakich ludzi ty się obracasz ?!
Trudno dzisiaj znaleźć starszą osobę, która nie potrafi posługiwać się telefonem lub komputerem.
A teksty P. Dariusza są bardzo ciekawe i wzbogacają nasza wiedzę o Bolesławcu i okolicach.
Tacy jak ty pewnie jeszcze nie dorośli do rego żeby je docenić.
~~sjhksdakjsdajk niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 10:38
Bernard napisał(a): Teksty Darka naprawdę cieszą się dużym zainteresowaniem. Mają też wartość edukacyjną. Dla kogoś, kto to docenia, premiowanie autora może być po prostu ciekawą opcją.

Jeżeli faktycznie te teksty cieszą się takim powodzeniem to ja wnioskuję o podwyżkę dla Pana Darka!
~~Kasztanowatoczerwona Krzewuszka niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 13:16
dlaczego wiedziałem że to wytniecie?....;D

~~Kasztanowatoczerwona Krzewuszka niezalogowany
0 sek. temu
jeśli cieszą się taką popularnością to dlaczego tak szybko ''spadają''?
co ciekawe inne tematy które powinny być tu na ''topie'' nie ''spadają'' a zamykają je ci którzy kiedyś zachęcali do ''wspólnego redagowania''...
dzisiaj swoisty ''prime time'' powinny zajmować tematy o tym co niszczy obecnie nasz kraj i to co może go zniszczyć całkowicie...w dalszej perspektywie-unicestwić...

kogo dzisiaj interesuje to że Petru ''popracował'' w Biedronce?....kto dzisiaj pamięta Poncyliusza i jak to miesiąc ''głodował'' ;D
kogo interesuje przemawiający teraz w tivi Nitras i pierdzielący o problemach sportowców?
kogo dzisiaj obchodzi przyciasna marynarka naszego(?) ''carewicza Romana?

jeśli kogoś to interesuje to tylko tych którzy z Polaków chcą zrobić bezwolną ''masę'' ....
tylko nie zawsze to wychodzi i co najważniejsze nie mogą zrobić tego ze wszystkimi...
~~Niebieskoszara Metasekwoja niezalogowany
27 grudnia 2024r. o 14:50
~~sjhksdakjsdajk napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Teksty Darka naprawdę cieszą się dużym zainteresowaniem. Mają też wartość edukacyjną. Dla kogoś, kto to docenia, premiowanie autora może być po prostu ciekawą opcją.

Jeżeli faktycznie te teksty cieszą się takim powodzeniem to ja wnioskuję o podwyżkę dla Pana Darka!

Kiedys było darmowe oprowadzanie obawiam sie ze juz nie bedzie za darmo, ale tereaz jest tylu twórców na yt że naprawde warto wspierac najlepszych reszta to żebraki
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 8:20
Skarb Templariuszy?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza