~~Bladolawendowa Nemezja napisał(a): Gdyby prowadził Pan blog charytatywnie to opcja postawienia kawy byłaby jak najbardziej na miejscu. Jednak Pan pracuje w redakcji i pobiera za to wynagrodzenie. Są inne ciekawe blogi które prowadzą pasjonaci nie pobierający wynagrodzenia i im chętnie kawę stawiam lub wspieram na patronite. Tu ta prośba o kawę wydaje mi się nie na miejscu - jest to oczywiście moja własna opinia i nikt nie musi sie z nią zgadzać.
~~Kupiłem nick napisał(a): Dariuszu mam do ciebie pytanko.
Darku czy ty myślisz że bolesławiecką młodzież interesuje co znajduje się na bazylice ??? A 75% starszych osób nie potrafi się obsługiwać telefonem czy komputerem. Chłopie zapraszasz kogoś na wirtualną kawę, chcesz żeby ktoś docenił twoją prace, to napisz jakiś konkretny artykuł a nie piszesz o bzdurach które nikogo nie interesują.
~~Kupiłem nick napisał(a): Dariuszu mam do ciebie pytanko.
Darku czy ty myślisz że bolesławiecką młodzież interesuje co znajduje się na bazylice ??? A 75% starszych osób nie potrafi się obsługiwać telefonem czy komputerem. Chłopie zapraszasz kogoś na wirtualną kawę, chcesz żeby ktoś docenił twoją prace, to napisz jakiś konkretny artykuł a nie piszesz o bzdurach które nikogo nie interesują.
Bernard napisał(a): Teksty Darka naprawdę cieszą się dużym zainteresowaniem. Mają też wartość edukacyjną. Dla kogoś, kto to docenia, premiowanie autora może być po prostu ciekawą opcją.
~~sjhksdakjsdajk napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Teksty Darka naprawdę cieszą się dużym zainteresowaniem. Mają też wartość edukacyjną. Dla kogoś, kto to docenia, premiowanie autora może być po prostu ciekawą opcją.
Jeżeli faktycznie te teksty cieszą się takim powodzeniem to ja wnioskuję o podwyżkę dla Pana Darka!