Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zderzenie dwóch osobówek przy 1000-lecia
~~Kupiłem nick niezalogowany
5 godz. 23 min. temu
Bernarda czy wy naprawdę nie macie o czym pisać ?? To jest chyba 4 czy 5 wiadomość że ktoś miał wypadek i wy się uważacie za dobrych dziennikarzy ??? To teraz cały czas będziecie pisać o wypadkach?. Taka pora roku, wiec wypadki się zdarzają. Wszyscy dziennikarze z bolec info wyszli na zewnątrz robić zdjęcia wypadków.
Dobre
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
5 godz. 15 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Bernarda czy wy naprawdę nie macie o czym pisać ?? To jest chyba 4 czy 5 wiadomość że ktoś miał wypadek i wy się uważacie za dobrych dziennikarzy ??? To teraz cały czas będziecie pisać o wypadkach?. Taka pora roku, wiec wypadki się zdarzają. Wszyscy dziennikarze z bolec info wyszli na zewnątrz robić zdjęcia wypadków.
Dobre

Taka praca, takie obowiązki.

Zupełnie serio uważam, że widok rozwalonych aut może kogoś skłonić do mądrzejsze jazdy. Mnie skłania od lat : )

Nie uważam się za dobrego dziennikarza, nawet za dziennikarza się nie uważam. Ale szef ma inne zdanie. Jego prawo.

bobrzanie.pl
5 godz. 6 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bernarda czy wy naprawdę nie macie o czym pisać ?? To jest chyba 4 czy 5 wiadomość że ktoś miał wypadek i wy się uważacie za dobrych dziennikarzy ??? To teraz cały czas będziecie pisać o wypadkach?. Taka pora roku, wiec wypadki się zdarzają. Wszyscy dziennikarze z bolec info wyszli na zewnątrz robić zdjęcia wypadków.
Dobre

Zupełnie serio uważam, że widok rozwalonych aut może kogoś skłonić do mądrzejsze jazdy. Mnie skłania od lat : )

Nie uważam się za dobrego dziennikarza, nawet za dziennikarza się nie uważam. Ale szef ma inne zdanie. Jego prawo.

Bernard wypadki były są i będą i nie ważna pora roku. Tylko że , za chwile na waszej stronie będzie jak na stronie z uszkodzonymi autami ( kupno / sprzedaż ). Jak nie macie o czym pisać to nie piszcie w ogóle. Chyba że zrobiliście sobie w biurze zakład , kto zrobi więcej zdjęć wypadków … to inna sprawa.
29
Bernard
5 godz. 2 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bernarda czy wy naprawdę nie macie o czym pisać ?? To jest chyba 4 czy 5 wiadomość że ktoś miał wypadek i wy się uważacie za dobrych dziennikarzy ??? To teraz cały czas będziecie pisać o wypadkach?. Taka pora roku, wiec wypadki się zdarzają. Wszyscy dziennikarze z bolec info wyszli na zewnątrz robić zdjęcia wypadków.
Dobre

Bernard wypadki były są i będą i nie ważna pora roku. Tylko że , za chwile na waszej stronie będzie jak na stronie z uszkodzonymi autami ( kupno / sprzedaż ). Jak nie macie o czym pisać to nie piszcie w ogóle. Chyba że zrobiliście sobie w biurze zakład , kto zrobi więcej zdjęć wypadków … to inna sprawa.

Mylisz się, pora roku jest bardzo ważna. Zimą jedzie się na wypadek na luzie, bo prędkości takie, że zwykle nikomu nic strasznego się nie dzieje. A latem bywa zupełnie inaczej.

Nie Ty decydujesz o tym, jakie informacje podaje Bolec.Info. Ja zresztą też nie : )

bobrzanie.pl
4 godz. 56 min. temu
Aaaa i Bernard jeszcze jedna sprawa. Ty piszesz że rozwalone auta skłaniają ciebie do ostrożnej jazdy i bardzo mądrze. Tylko weź mi odpisz proszę co z tego że ty jedziesz przepisowo jak znad przeciwka wjeżdża w ciebie pijany i nafurany amfetaminą chłop lub baba która ma 5 razy cofnięte prawko?? Ty np zostajesz inwalidą a ona z wypadku wychodzi bez szwanku.

Kary w Polsce za takie przekroczenia są za małe i uwierz na europejskich drogach jest dużo samobójców i osób które wygrały prawo jazdy w Kinder czekoladkach.
~~Ciemnobursztynowa Mydlnica niezalogowany
4 godz. 48 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bernarda czy wy naprawdę nie macie o czym pisać ?? To jest chyba 4 czy 5 wiadomość że ktoś miał wypadek i wy się uważacie za dobrych dziennikarzy ??? To teraz cały czas będziecie pisać o wypadkach?. Taka pora roku, wiec wypadki się zdarzają. Wszyscy dziennikarze z bolec info wyszli na zewnątrz robić zdjęcia wypadków.
Dobre

Mylisz się, pora roku jest bardzo ważna. Zimą jedzie się na wypadek na luzie, bo prędkości takie, że zwykle nikomu nic strasznego się nie dzieje. A latem bywa zupełnie inaczej.

Nie Ty decydujesz o tym, jakie informacje podaje Bolec.Info. Ja zresztą też nie : )

Oczywiście że to nie ja będę decydował co wy wstawiacie na swoim portalu. Tylko pisze tobie że to jest nudne. Bernard a jak już chcesz wypadki fotografować to weź od szefa auto przejedź się w stronę Berlina lub Drezna ( przecież u was na stronie jest nie ważne skąd wiadomość tylko żeby było napisane ) i zobaczysz piruety na autostradzie i rozwalone auta. Tylko widzisz jak policja zauważy cie ze robisz zdjęcie to z miejsca masz 300€ mandatu.
4 godz. 41 min. temu
~~Ciemnobursztynowa Mydlnica napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bernarda czy wy naprawdę nie macie o czym pisać ?? To jest chyba 4 czy 5 wiadomość że ktoś miał wypadek i wy się uważacie za dobrych dziennikarzy ??? To teraz cały czas będziecie pisać o wypadkach?. Taka pora roku, wiec wypadki się zdarzają. Wszyscy dziennikarze z bolec info wyszli na zewnątrz robić zdjęcia wypadków.
Dobre

Oczywiście że to nie ja będę decydował co wy wstawiacie na swoim portalu. Tylko pisze tobie że to jest nudne. Bernard a jak już chcesz wypadki fotografować to weź od szefa auto przejedź się w stronę Berlina lub Drezna ( przecież u was na stronie jest nie ważne skąd wiadomość tylko żeby było napisane ) i zobaczysz piruety na autostradzie i rozwalone auta. Tylko widzisz jak policja zauważy cie ze robisz zdjęcie to z miejsca masz 300€ mandatu.

Chodzi o sam fakt słowa „wypadki” że były są i będą. Tak jak pisałem wyżej. Ty jedziesz przepisowo autostradą po swoim pasie a widzisz znad przeciwka gościa który pomylił zjazdy i leci na ciebie 100 km/h podkreślę jeszcze LATEM
29
Bernard
4 godz. 24 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Aaaa i Bernard jeszcze jedna sprawa. Ty piszesz że rozwalone auta skłaniają ciebie do ostrożnej jazdy i bardzo mądrze. Tylko weź mi odpisz proszę co z tego że ty jedziesz przepisowo jak znad przeciwka wjeżdża w ciebie pijany i nafurany amfetaminą chłop lub baba która ma 5 razy cofnięte prawko?? Ty np zostajesz inwalidą a ona z wypadku wychodzi bez szwanku.

Kary w Polsce za takie przekroczenia są za małe i uwierz na europejskich drogach jest dużo samobójców i osób które wygrały prawo jazdy w Kinder czekoladkach.

Minimalizuję potencjalne szkody jeżdżąc powoli i ostrożnie.

A propos dyskusji, przed 30 minutami kolejny wypadek : (

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo