Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zderzenie dwóch osobówek przy 1000-lecia
~~Kupiłem nick niezalogowany
3 godz. 57 min. temu
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Aaaa i Bernard jeszcze jedna sprawa. Ty piszesz że rozwalone auta skłaniają ciebie do ostrożnej jazdy i bardzo mądrze. Tylko weź mi odpisz proszę co z tego że ty jedziesz przepisowo jak znad przeciwka wjeżdża w ciebie pijany i nafurany amfetaminą chłop lub baba która ma 5 razy cofnięte prawko?? Ty np zostajesz inwalidą a ona z wypadku wychodzi bez szwanku.

Kary w Polsce za takie przekroczenia są za małe i uwierz na europejskich drogach jest dużo samobójców i osób które wygrały prawo jazdy w Kinder czekoladkach.

Minimalizuję potencjalne szkody jeżdżąc powoli i ostrożnie.

A propos dyskusji, przed 30 minutami kolejny wypadek : (

No cóż ja więcej mogę tobie napisać bernard.

Selekcja naturalna!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bernard niezalogowany
3 godz. 57 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Aaaa i Bernard jeszcze jedna sprawa. Ty piszesz że rozwalone auta skłaniają ciebie do ostrożnej jazdy i bardzo mądrze. Tylko weź mi odpisz proszę co z tego że ty jedziesz przepisowo jak znad przeciwka wjeżdża w ciebie pijany i nafurany amfetaminą chłop lub baba która ma 5 razy cofnięte prawko?? Ty np zostajesz inwalidą a ona z wypadku wychodzi bez szwanku.

Kary w Polsce za takie przekroczenia są za małe i uwierz na europejskich drogach jest dużo samobójców i osób które wygrały prawo jazdy w Kinder czekoladkach.

Minimalizuję potencjalne szkody jeżdżąc powoli i ostrożnie.

A propos dyskusji, przed 30 minutami kolejny wypadek : (

No cóż ja więcej mogę tobie napisać bernard.

Selekcja naturalna!!!

Nic nie musisz , za robotę się weź.
~~Kupiłem nick niezalogowany
3 godz. 53 min. temu
A co do zdjęć z wypadków na waszym portalu.
Wstawicie jeszcze 5 zdjęć z wypadków i wasza strona ( bez czytania nagłówka ) wygląda jak strona powypadkowych aut.
~~DOMINIK niezalogowany
3 godz. 1 min. temu
Proszę osobę poszkodowaną w wypadku lub jej rodzinę o kontakt, przekażę przydatne informacje tel. 664694990
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza