~~Pati napisał(a):Ktoś napisał: ~~ja napisał(a): Przecież tam nie będzie mostu tylko nasyp, zapraszam wszystkich ciekawych jaka maniana jest robiona -sypiom piasek na tym chcom zrobić drogę zero przepustu -prowizorka tam powstaje.
Te prace, ktore teraz wykonują to tylko rozwiązanie doraźne- przywrócenie przejezdności. Z czasem będzie tam zrobiony tzw. suchy most, żeby w przyszłości rzeka nie zniszczyła drogi
~~Kazio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pati napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ja napisał(a): Przecież tam nie będzie mostu tylko nasyp, zapraszam wszystkich ciekawych jaka maniana jest robiona -sypiom piasek na tym chcom zrobić drogę zero przepustu -prowizorka tam powstaje.
Te prace, ktore teraz wykonują to tylko rozwiązanie doraźne- przywrócenie przejezdności. Z czasem będzie tam zrobiony tzw. suchy most, żeby w przyszłości rzeka nie zniszczyła drogi
Czyli kiedy ,znając życie nigdy,forsa się rozpłynie ludzie zapomnom i tyle w temacie
Ty to jednak jesteś down , twierdząc że nigdy nie zbudują mostu . To jak, przegrodzą Bóbr nasypem i rzeka od Kraszowic przestanie płynąć?
~~zapomnom napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kazio napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pati napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ja napisał(a): Przecież tam nie będzie mostu tylko nasyp, zapraszam wszystkich ciekawych jaka maniana jest robiona -sypiom piasek na tym chcom zrobić drogę zero przepustu -prowizorka tam powstaje.
Czyli kiedy ,znając życie nigdy,forsa się rozpłynie ludzie zapomnom i tyle w temacie
Ty to jednak jesteś down , twierdząc że nigdy nie zbudują mostu . To jak, przegrodzą Bóbr nasypem i rzeka od Kraszowic przestanie płynąć?
Piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia ,pajacu.
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Sporo jest terenów poszkodowanych. Ciekawe czy tam też robią sondaże poparcia dla PO i Czaskosia. Bo ludzie ich tam przeklinają co 5 minut.