Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmarł Stanisław Chwojnicki
~~Woskowożółta Forsycja niezalogowany
4 lutego 2025r. o 12:03
Stasiu to bardzo uczciwy facet, był
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dzwoniec niezalogowany
4 lutego 2025r. o 13:15
Sporo mnie nauczył. Żył na własnych zasadach. Gdy mam jakiś problem wymagający sprytu często myślę co by zrobił Chwojnicki. Do końca nie umarł .
~~Kasztanowatordzawy Cypryśnik niezalogowany
4 lutego 2025r. o 14:22
Wybaczam ale nie zapominam
Słynne powiedzenie.
~~Kasztanowatordzawy Cypryśnik niezalogowany
4 lutego 2025r. o 14:24
Żyją osoby które znają ich od przyjazdu do Bolesławca .
~~Starozłota Mydlnica niezalogowany
4 lutego 2025r. o 15:34
Pamiętam gościa z tego, że był wiele dekad etatowym członkiem rady powiatu.
Czyli jak był na etacie to za darmo nic nie robił.
~~Zielona Tawuła niezalogowany
4 lutego 2025r. o 16:28
~~Starozłota Mydlnica napisał(a): Pamiętam gościa z tego, że był wiele dekad etatowym członkiem rady powiatu.

Jednak za darmo bardzo dużo pomógł mojej rodzinie a ty do pracy przychodzisz za darmo ?
~~Starozłota Mydlnica niezalogowany
4 lutego 2025r. o 16:33
~~Zielona Tawuła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Starozłota Mydlnica napisał(a): Pamiętam gościa z tego, że był wiele dekad etatowym członkiem rady powiatu.

Jednak za darmo bardzo dużo pomógł mojej rodzinie a ty do pracy przychodzisz za darmo ?

Samorząd to misja, a nie praca.
Niech spoczywa w spokoju.
~~Ciemnożółta Lnica niezalogowany
4 lutego 2025r. o 16:50
~~Wladimir napisał(a): Dajcie już spokój hieny cmentarne rodzinie ,a przede wszystkim zmarłemu spoczywaj w spokoju duszy

A to komuniści wierzą w duszę? Zadziwiające! Pan was rozliczy za wasze niegodziwości.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza