Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chamstwo górą na Spotted Bolesławiec
~~Szarobrunatna Języczka niezalogowany
6 godz. 13 min. temu
a może sherlocki z bolec info dadzą możliwość innej odpowiedzi w sondzie ? bo widać komuna i brak możliwości wyrażenia swojego zdania u was jest zakazana. Aha zapomniałem, buractwo z bolec info nie pozwala wyrażać swojego zdania. Tak jak kiedyś napisałem normalny komentarz i oczywiście buraczki mi odpisali chamsko.... zajmijcie się swoimi sprawami, a nie spotted oglądacie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Butelkowe Parzydło niezalogowany
5 godz. 54 min. temu
jak bym był karłem i mógł sobie dorobic zdrowy hajs to porobiłbym fikołki nawet mógłbym siusiaka wystawić
~~taka prawda niezalogowany
5 godz. 34 min. temu
~~Żółtobiały Czyściec napisał(a): Bez przesady, na kawalerce kumpla lata temu było dwóch takich gości, jeden rudy, a drugi taki ciamajda ciemne włosy. Podczas zabawy rzucali w siebie wibratorami, a za napiwek na golasa biegali po mieście z flagą Niemiec. Jeden chyba został premierem, a drugi ministrem spraw zagranicznych.

To nie była kawalerka kumpla, za dużo wypiłeś .Uczestniczyłeś w męskim rodeo na plebanii w Dąbrowie Górniczej.Podobnie jak Jarosław z Ruskim agentem Wasinem.
~~Burawy Przypołudnik niezalogowany
5 godz. 17 min. temu
Może lepiej coś o Tusku jak nasz kraj sprzedaje?
~~Brudna Psianka niezalogowany
5 godz. 10 min. temu
Pomysł świetny, jeśli osoba niskorosła robi dobrowolnie niema najmniejszego skandalu.
Identycznie jak napisał Pan redaktor "... jakby panowie szukali na wieczorek grubej pani, która dla beki turlała by się po podłodze albo udawała hipopotama. "
Przecież to jest czysto dla zabawy a nie by kogoś upokorzyć.
Jedyny idiotyczny pomysł w tym artykule jest tej sondy, która wyłącznie ma krytyczne określenia.
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
4 godz. 49 min. temu
~~Sinawy Rozmaryn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Smolisty Groszek napisał(a): Zaj...e..bista sonda xD mozesz zaglosowac tylko ze to bylo zle bardzo zle i jeszcze gorsze xD nie mozesz miec innego zdania, demokracja xD

jaki portal (??) taka sonda....pseudokomuna....zagladam tu coraz rzadziej, siegaja bruku....wogole już tu nie zaglądaj. Nikt cie tu nie lubi i nikt cie tu nie chce widzieć!! Papa komunisto hahahahahhah!!

czekalem na taki komentarz - na barana nie trzeba bylo dlugo czekac :D
~~Sina Żurawina niezalogowany
4 godz. 46 min. temu
Kiedy akademik za 1zl ,kłamcy. Nie bać Tuska.
~~Immo_sl niezalogowany
4 godz. 40 min. temu
Najgłupszy artykuł jaki przeczytałem. Najgłupsza sonda jaka kiedykolwiek widziałem. Skoro sami znacie odpowiedzi to po cholerę się kogokolwiek pytacie o zdanie. Dno żenady.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza