~~Ernest napisał(a): Sonda
Czy Pan redaktor jest:
A. Nietrzeźwy
B. Oderwany od rzeczywistości
~~Zielonkawożółty Bambus napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stary grzyb napisał(a): Panie Bernardzie, popieram pana stanowisko w 100%. Tyle, że pan jest z dawnej szkoły dziennikarskiej. Gdzie liczyła się etyka i poziom. Zrozumienia raczej u adwersarzy, którzy raczej są znani, pan nie znajdzie. Natomiast uznanie u starszych czytelników - jak najbardziej. Pozdrawiam.
Dziękuję bardzo, już się bałem, że ludzie naprawdę uważają, że to ogłoszenie jest ok.
Jest ok jeśli ludzie mają dystans do siebie i uważają to za żart, bo takowym on jest. Jeśli komuś brak rozumu, poczucia humoru, szczególnie tego sarkastycznego i ma do tego kij tam z tyłu to niestety się oburza, i temu szczerze współczuję nudnego egzystowania na tym łez padole.
A z bezzębnych staruszek i starców z protezami też można 'kręcic sobie bekę"? Czy moze wynajem bombelka z zespołem downa, choroby genetyczne i ich skutki są takie śmieszne... sarkazm whu*
Bernard napisał(a): A już na pewno nie starałem się uczynić z czyjejś choroby atrakcji na imprezkę.
~~Lipco napisał(a): A ja wam powiem inaczej. Jeśli jakiś karzeł czy niskorosly czy jak tam zwał zgadza się na taki układ to jego sprawa. Pasuje mu to, dostaje za to kasę to jest ok. Identyczne wygląda z gejami. Im pasuje ich sprawa. Ale jak powiesz zakaz pedałowania to jesteś homofobem. Ale to jest przecież czyjaś sprawa kto z kim spi. To u też powinno być karlofobia czy jak to nazwac. No jeśli komuś pasuje układ a ty muwisz że niee to jesteś costamfobem. No niestety ale nowo mowa dziala w dwie strony. Dlatego nie rozumiem całego tego dymu. Jak koles zamieści że szuka partnera na noc to niemozena tego piętnować bo to jest fobia. To nierozumiem po co ta cała awantura