Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...
Nie wyśmiewałem niczyjej powierzchowności, niczyjego talentu a już na pewno życia osobistego.
Nabijałem się z publicznych zachowań osoby publicznej, nie z czyjejś choroby. A już na pewno nie starałem się uczynić z czyjejś choroby atrakcji na imprezkę.
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...
Nie wyśmiewałem niczyjej powierzchowności, niczyjego talentu a już na pewno życia osobistego.
Nabijałem się z publicznych zachowań osoby publicznej, nie z czyjejś choroby. A już na pewno nie starałem się uczynić z czyjejś choroby atrakcji na imprezkę.
~~Złotożółta Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...
Bernard napisał(a): Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...
No to wróć do swojego wyrzygu,przepraszam Felietonu (literówka) i przeczytaj raz jeszcze o tych czerwonych trumpkach,o tym że potyszka g*wno wie itp
Trumpki modne są i stylowe : )
Jego post mówi o tym, co wie na temat, którego dotyczy post : )
~~hemi napisał(a): Czy mogę się tu wypowiedzieć , skoro me wypowiedzi na facebooku są kasowane?
Otóż w tym temacie po raz kolejny pokazujecie swoją śmieszność , szukanie sensacji .
Marcin jako naczelny jest światowym człowiekiem i pewnie bardzo otwartym więc tym bardziej dziwi szukanie sensacji w normalnym ogłoszeniu ,które jest kierowane do danej grupy osób.Które nierzadko mają dystans do siebie i czasem osoby z takiego pomysłu czerpią korzyści majątkowe.
Bernard napisał(a): ~~Złotożółta Lawenda napisał(a): Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...
Bernard napisał(a): Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...
No to wróć do swojego wyrzygu,przepraszam Felietonu (literówka) i przeczytaj raz jeszcze o tych czerwonych trumpkach,o tym że potyszka g*wno wie itp
Trumpki modne są i stylowe : )
Jego post mówi o tym, co wie na temat, którego dotyczy post : )