Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chamstwo górą na Spotted Bolesławiec
~~Jasnopomarańczowa Inkarwilla niezalogowany
14 lutego 2025r. o 6:10
A z bezzębnych staruszek i starców z protezami też można 'kręcic sobie bekę"? Czy moze wynajem bombelka z zespołem downa? Przecież choroby genetyczne i ich skutki są takie śmieszne... sarkazm whu*! A i bombelek z niepelnosprawnością mógłby sobie dorobić!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotożółta Lawenda niezalogowany
14 lutego 2025r. o 12:34
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...

Nie wyśmiewałem niczyjej powierzchowności, niczyjego talentu a już na pewno życia osobistego.
Nabijałem się z publicznych zachowań osoby publicznej, nie z czyjejś choroby. A już na pewno nie starałem się uczynić z czyjejś choroby atrakcji na imprezkę.

Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...

Nie wyśmiewałem niczyjej powierzchowności, niczyjego talentu a już na pewno życia osobistego.
Nabijałem się z publicznych zachowań osoby publicznej, nie z czyjejś choroby. A już na pewno nie starałem się uczynić z czyjejś choroby atrakcji na imprezkę.

No to wróć do swojego wyrzygu,przepraszam Felietonu (literówka) i przeczytaj raz jeszcze o tych czerwonych trumpkach,o tym że potyszka g*wno wie itp
29
Bernard
14 lutego 2025r. o 12:42
~~Złotożółta Lawenda napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...

Bernard napisał(a): Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...

No to wróć do swojego wyrzygu,przepraszam Felietonu (literówka) i przeczytaj raz jeszcze o tych czerwonych trumpkach,o tym że potyszka g*wno wie itp

Trumpki modne są i stylowe : )
Jego post mówi o tym, co wie na temat, którego dotyczy post : )

bobrzanie.pl
~~Brązoworuda Stokrotka niezalogowany
14 lutego 2025r. o 23:02
Nie żebym się czepiał, ale mniej więcej od roku obserwuję stopniowy spadek "poziomu" dziennikarstwa lokalnych portali. Trochę to smutne, ze zarówno, bolec, jak i istotne w imię jak największej ilości odsłon (przekładającej się na jakże pożądane pinionszki), zamiast zająć się rzetelnym dziennikarstwem albo wzajemnie się obrzucają błotem, albo produkują wys**wy pokroju analiza czerwonych trampek radnego Potyszki, czy ogłoszeń (skądinąd prywatnych) na spotted, niesprawdzonych "problemów" mieszkańców (słynne do sprawy wrócimy), ewentualnie publikując wiadomości i artykuły z d*** z klikbajtowymi nagłówkami, okraszając to kontentem jawnie wyrażającym niechęć czy wręcz wrogość wobec czyichś poglądów czy przekonań. Co to ma wspólnego z dziennikarstwem - nie mam zielonego pojęcia, jak to się przekłada na wyniki finansowe - nie wiem. Wiem tylko, że coraz gorzej się to czyta i coraz rzadziej tu zaglądam, niestety... Kiedyś konkurencja między lokalnymi portalami polegała na tym, kto szybciej i dokładniej opisze fakty, zrobi lepsze zdjęcia... Teraz - szkoda gadać.
Starczy, pewnie i tak nie przejdzie przez moderację :-)
~~bekajestzbolecinfo niezalogowany
15 lutego 2025r. o 1:07
beka jest z was
po pierwsze nic w tym złego niema ,maja pomysł i go realizują, nikt na silę nikogo nie zmusza...
po drugie to ankieta jest po to, żeby nabijać wam więcej odwiedzających, poza tym jest tak napisana, że sugeruje sama z siebie źle o w/w

mam wrażenie, że od dłuższego czasu jest jakiś konflikt na terenie naszego hrabstwo i to jest normalne ,ale do momentu jeśli wszystkie strony z danej branży konkurują ze sobą ferr
w przypadku tej strony nie masz pewności,czy wg udostępnią twój komentarz.... no i zaczęło się wynajdowanie dziury w całym
jest wszystko okej i nie ma żadnych problemów z osobami wysokimi czy niskimi pracuja we wszystkich zawodach i nikt nic nikomu nie zabrania,wasz portal jest jakiś dziwny,a nie wszyscy wokół... kopiuj/wklej wątpię ,ze przepuście mój komentarz bo jesteście zamroczenii Trzakowskim i partia która sprawila,ze mamy najdroższy prąd w Europie ceny z kosmosu,kraj z zerowymi inwestycjami szok co tusk zrobil z naszym krajem dla paru euro ... nie pozdrawiam
15 lutego 2025r. o 8:18
~~hemi napisał(a): Czy mogę się tu wypowiedzieć , skoro me wypowiedzi na facebooku są kasowane?
Otóż w tym temacie po raz kolejny pokazujecie swoją śmieszność , szukanie sensacji .
Marcin jako naczelny jest światowym człowiekiem i pewnie bardzo otwartym więc tym bardziej dziwi szukanie sensacji w normalnym ogłoszeniu ,które jest kierowane do danej grupy osób.Które nierzadko mają dystans do siebie i czasem osoby z takiego pomysłu czerpią korzyści majątkowe.

Smianie sie z karłów, downów, schizofreników, upośledzonych, czarnych, zóltych, zielonych, ciap@tych i innych transów czy "odmieńców" to rzeczywiscie objaw światowości i dzikiego poczucia humoru okraszonego ogromnym dystansem do... siebie czy do kogo? A jakiś elementarny szacunek do drugiego czlowieka...? Co wy macie w tych prymitywnych łbach...
15 lutego 2025r. o 8:20
Bernard napisał(a): ~~Złotożółta Lawenda napisał(a): Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...

Bernard napisał(a): Ktoś napisał: ~~Niebieska Roszpunka napisał(a): Panu autorowi przeszkadza tego rodzaju ogłoszenie, ale nie powstrzymuje go przed pisaniem artykułów czy tam felietonów w których wyśmiewa czyjąś powierzchowność, talent, czy życie osobiste...

Trumpki modne są i stylowe : )
Jego post mówi o tym, co wie na temat, którego dotyczy post : )

Potyszek przebrany za błazna idzie do carewicza z pustą kartką i pyta lud na fejsie, kto coś wie o takim temacie, co on nic nie wie:) tego wlasnie dotyczył felieton... niewiedzy, przebieranek i popisywania się swoim brakiem klasy i głupotą oraz nieróbstwem w mediach spolecznosciowych. Czego nie rozumiecie?
~~KB niezalogowany
15 lutego 2025r. o 11:30
Kolejna gównoburza, a do tego sonda stronnicza jak wiele innych na bolcu. Te nasze portale bolesławieckie powoli sięgają dna, przydałby się końcu jakiś merytoryczny...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.