~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Kamil Szymula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): 300 000 zł o które tak kwiczała Świder w tym dla przydupasa a drogi nie odśnieżone , od polityka ! Wina radnych tak mówi urząd !!
Gwarantuję ci ,że twój wpis jest już archiwizowany i przeznaczony do zgłoszenia w prokuraturze .
Masz już adres IP ?
Ja nie mam i nie chcę mieć ale znając tą kobietę i tego osobnika to oni mają setki wpisów archiwizowanych .
A niech maja , będą musieli pół gminy wzywać . Powodzenia
~~Terakotowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): 300 000 zł o które tak kwiczała Świder w tym dla przydupasa a drogi nie odśnieżone , od polityka ! Wina radnych tak mówi urząd !!
Gwarantuję ci ,że twój wpis jest już archiwizowany i przeznaczony do zgłoszenia w prokuraturze .
~~Ona napisał(a):Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Qa napisał(a): 300 000 zł o które tak kwiczała Świder w tym dla przydupasa a drogi nie odśnieżone , od polityka ! Wina radnych tak mówi urząd !!
A ty sądzisz , że tylko ty archiwizujesz
Ty ONA a ty tu czego ???? To nie o tobie , poszła spac