Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowogrodziec: Patrz radnym na ręce, idź na sesję lub obejrzyj ją online
~~Ciemnopomarańczowy Nagietek niezalogowany
wczoraj o 16:39
~~rządza pieniądza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ola napisał(a): Od lat nie chodzę na żadne wybory, na nikogo nie głosuje mam wszystko w nosie oni i tak robią co chcą ja nie mam na to żadnego wpływu niech się nawet pozabijają mnie to jest obojętne. Przyjdzie drugi i po roku będzie to samo.

Ja w przeciwieństwie do ciebie chodziłem na wszystkie wybory ,ale już nigdy nie pójdę na wybory lokalne wybierać oszołomów ,podobnie jak i kłamliwych burmistrzów . Pamiętam jak radni mieli 200 zł diety dzisiaj mają ponoć 1600 zł ,obniżyć dietę do 200 zł i wtedy zobaczycie ilu z nich wystartuje w wyborach . Pamiętam pewnego radnego który pierwsze co zrobił to złożył wniosek o podwyżkę diety dla radnych ,taki burmistrz to też powinien zarabiać nie więcej jak 10 tys .

Kwartalnie jedynie :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.