Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
1 642 522,76 zł - plon ośmiu finałów WOŚP Bolesławiec
~~Piwny Śnieżnik niezalogowany
wczoraj o 9:21
~~chesus krystusz napisał(a): Pan Łętowski jak zwykle- publikuje treści wygodne dla siebie...panie "dziennikarzu" artykuł byłby obiektywny gdyby podał pan także:
- koszty tych imprez poniesione przez samorząd, wojsko,policje straż itp
- wartość sprzętu jaki wielkoduszny owsiak przekazał dla lokalnego szpitala
tylko wtedy czytelnicy dostaną pełny obraz tej imprezy, warto jeszcze wymienić inne organizacje czy fundacje które są objęte równie potężnym wsparciem organów państwa, uprzedzając hejt pański i pańskich zwolenników- nie jestem pisowcem... bo przecież w waszym mniemaniu kto nie wami ten pisowiec albo ruska onuca, mimo wszystko dobrego dnia i więcej rzetelności

sprzet od WOŚP w szpitalu dostajemy od lat na większą kase więc nie marudzić
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wyznawca niezalogowany
wczoraj o 9:25
~~Szaropopielata Śnieguliczka napisał(a): Chciałem coś napisać,ale się zresetowałem,nie chcę mieć w domu policji.Owsiak na prezydenta!!!

Co tam na prezydenta ,niech papieżem zostanie .
Wierzę w Owsiaka zbiórek ojca i w Donalda Tuska premiera naszego jedynego ......Amen
~~Jaskrawoczerwona Psianka niezalogowany
wczoraj o 10:50
Przyjaciela poznaje się po jego uczynkach dla wszystkich ludzi a nie do wybranych i to jeszcze w świetke fleszy
~~Zenek niezalogowany
20 godz. 56 min. temu
Za 1 642 522, 76 kwotę można wybudować mały zakład ze sprzętem medycznym i wspierać szpitale, i ludzie by mieli pracę.
~~ niezalogowany
20 godz. 34 min. temu
~~Zenek napisał(a): Za 1 642 522, 76 kwotę można wybudować mały zakład ze sprzętem medycznym i wspierać szpitale, i ludzie by mieli pracę.

Mam wątpliwości co do stanu twego umysłu.
~~Kasztanowa Róża niezalogowany
16 godz. 20 min. temu
~~ napisał(a): wosp.org.pl ------przekazany sprzęt, wpisz  BolesławiecBolesławiec Local landmarks

Przekazany, jakby go dawali na własność?
~~xyz niezalogowany
16 godz. 17 min. temu
~~Piwny Śnieżnik napisał(a): ~~chesus krystusz napisał(a): Pan Łętowski jak zwykle- publikuje treści wygodne dla siebie...panie "dziennikarzu" artykuł byłby obiektywny gdyby podał pan także:
- koszty tych imprez poniesione przez samorząd, wojsko,policje straż itp
- wartość sprzętu jaki wielkoduszny owsiak przekazał dla lokalnego szpitala
tylko wtedy czytelnicy dostaną pełny obraz tej imprezy, warto jeszcze wymienić inne organizacje czy fundacje które są objęte równie potężnym wsparciem organów państwa, uprzedzając hejt pański i pańskich zwolenników- nie jestem pisowcem... bo przecież w waszym mniemaniu kto nie wami ten pisowiec albo ruska onuca, mimo wszystko dobrego dnia i więcej rzetelności

sprzet od WOŚP w szpitalu dostajemy od lat na większą kase więc nie marudzić

Dostajemy w sensie, że na własność?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.