~~chesus krystusz napisał(a): Pan Łętowski jak zwykle- publikuje treści wygodne dla siebie...panie "dziennikarzu" artykuł byłby obiektywny gdyby podał pan także:
- koszty tych imprez poniesione przez samorząd, wojsko,policje straż itp
- wartość sprzętu jaki wielkoduszny owsiak przekazał dla lokalnego szpitala
tylko wtedy czytelnicy dostaną pełny obraz tej imprezy, warto jeszcze wymienić inne organizacje czy fundacje które są objęte równie potężnym wsparciem organów państwa, uprzedzając hejt pański i pańskich zwolenników- nie jestem pisowcem... bo przecież w waszym mniemaniu kto nie wami ten pisowiec albo ruska onuca, mimo wszystko dobrego dnia i więcej rzetelności
~~Szaropopielata Śnieguliczka napisał(a): Chciałem coś napisać,ale się zresetowałem,nie chcę mieć w domu policji.Owsiak na prezydenta!!!
~~Zenek napisał(a): Za 1 642 522, 76 kwotę można wybudować mały zakład ze sprzętem medycznym i wspierać szpitale, i ludzie by mieli pracę.
~~ napisał(a): wosp.org.pl ------przekazany sprzęt, wpisz BolesławiecBolesławiec Local landmarks
~~Piwny Śnieżnik napisał(a): ~~chesus krystusz napisał(a): Pan Łętowski jak zwykle- publikuje treści wygodne dla siebie...panie "dziennikarzu" artykuł byłby obiektywny gdyby podał pan także:
- koszty tych imprez poniesione przez samorząd, wojsko,policje straż itp
- wartość sprzętu jaki wielkoduszny owsiak przekazał dla lokalnego szpitala
tylko wtedy czytelnicy dostaną pełny obraz tej imprezy, warto jeszcze wymienić inne organizacje czy fundacje które są objęte równie potężnym wsparciem organów państwa, uprzedzając hejt pański i pańskich zwolenników- nie jestem pisowcem... bo przecież w waszym mniemaniu kto nie wami ten pisowiec albo ruska onuca, mimo wszystko dobrego dnia i więcej rzetelności