Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Grzegorz Braun w Bolesławcu bronił antyszczepionkowców a Unię nazwał "eurokołchozem" [WIDEO]
14240
M21W2
9 godz. 46 min. temu
~~dawny znajomy napisał(a): Bo wiedział że Jan tam będzie i wolał uniknąć konfrontacji . Mocny przy klawiaturze a tak naprawdę to cienias i miękiszon.

Tobie mogę pogratulować " odwagi" , naprawdę trzeba być co najmniej tobą aby aninimowo hejtować . A tak na poważnie , jak musisz się dowartościowywać pisz, pisz, jak najwięcej pisz o mnie. Pozdrawiam " dawnego znajomego. P.S Musiałbym z rusztowania na głowę upaść aby tracić czas na kogoś takiego jak Grzegorz Braun.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
9 godz. 43 min. temu
janusz dostał klapsa i juz Brauna nie lubi, krótko trwała ta platoniczna miłość

ciekawe czy jest możliwość zadawania pytan na spotkaniach z tęczowym rafauem...

a zaraz, przeciez rafau panisko z ludźmi sie nie spotyka, tylko jezdzi na ustawki
~~Brunatnożółty Bluszczyk niezalogowany
9 godz. 40 min. temu
~~Glupota napisał(a): AFD chce odbudowy Nord Strem

A która to niemiecka partia zrobiła nordstream z ruskimi? AfD?
~~Żółtobrunatny Bluszcz niezalogowany
9 godz. 39 min. temu
Dupciarza to frajer ludzi się boi chodzi tylko na spotkania z sektą zwaną PEŁO.
~~Zszarzały Aster niezalogowany
9 godz. 25 min. temu
Braun to komik klasy trampa,maska i tym bodobnym pajacykom
~~dawny znajomy niezalogowany
9 godz. 17 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Bo wiedział że Jan tam będzie i wolał uniknąć konfrontacji . Mocny przy klawiaturze a tak naprawdę to cienias i miękiszon.

Tobie mogę pogratulować " odwagi" , naprawdę trzeba być co najmniej tobą aby aninimowo hejtować . A tak na poważnie , jak musisz się dowartościowywać pisz, pisz, jak najwięcej pisz o mnie. Pozdrawiam " dawnego znajomego. P.S Musiałbym z rusztowania na głowę upaść aby tracić czas na kogoś takiego jak Grzegorz Braun.

Nie tak dawno pisałeś że na jakimś proteście obściskiwałeś się z Braunem.
A teraz szukasz wiejski tłuku zaczepki pisząc o rusztowniu czyli szukając zaczepki . Frajer z ciebie więc siedź cicho na bardaszce i nie jęcz że ktoś cię hejtuje bo co sam robisz?
22745
oprych
9 godz. 9 min. temu
~~Zszarzały Aster napisał(a): Braun to komik klasy trampa,maska i tym bodobnym pajacykom

Jeden to przywódca najpotężniejszego kraju świata, a drugi to najbogatszy człowiek na świecie.
No nieźle ich zestawiłeś.
~~Liliowoczerwona Róża niezalogowany
9 godz. 2 min. temu
„ W kancelarii siedzi leń
Nic nie robi cały dzień
O, wypraszam sobie, jak to ja nic nie robię?
A w ping ponga nie pograłem?
A ziemniaków nie obrałem?
A opozycji się nie odgrażałem?
A twitta nie napisałem?
A kto wszystkich uczy jak żyć?

Tak, to wszystko nazywa się nic ? ”
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo