~~dawny znajomy napisał(a): Nie tak dawno pisałeś że na jakimś proteście obściskiwałeś się z Braunem.
A teraz szukasz wiejski tłuku zaczepki pisząc o rusztowniu czyli szukając zaczepki . Frajer z ciebie więc siedź cicho na bardaszce i nie jęcz że ktoś cię hejtuje bo co sam robisz?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Nie tak dawno pisałeś że na jakimś proteście obściskiwałeś się z Braunem.
A teraz szukasz wiejski tłuku zaczepki pisząc o rusztowniu czyli szukając zaczepki . Frajer z ciebie więc siedź cicho na bardaszce i nie jęcz że ktoś cię hejtuje bo co sam robisz?
Jesteś bardzo " inteligentnym " człowiekiem , to widać po twoim wpisie .
Poniosły cię nerwy odpowiadając nie zauważyłeś że to ja zaczepiony przez ciebie dałem ci taką odpowiedź na jaką zasłużyłeś , przeproś się z własnym mózgiem , robi z ciebie DURNIA .
A teraz weź melisę i do łóżka , jutro będzie lepiej , odpoczniesz to jest szansa że choć częściowo rozum wróci .
Miłego odpoczynku .
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zszarzały Aster napisał(a): Braun to komik klasy trampa,maska i tym bodobnym pajacykom
Jeden to przywódca najpotężniejszego kraju świata, a drugi to najbogatszy człowiek na świecie.
No nieźle ich zestawiłeś.
~~dawny znajomy napisał(a): Łżesz frajerze z kozą w nosie. Nie tobie tylko komuś innemu odpowiedziałem ale jego post wycięto .
Nie spodobało ci się że ktoś napisał o tobie jako koledze ,,gaśnicy'' Brauna i zakapowałeś go do moderatora.
A teraz mnie się czepiasz ''inteligencie w klepiska''
Posprzątałeś burdel na podwórku na który ktoś ci zwrócił uwagę?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Łżesz frajerze z kozą w nosie. Nie tobie tylko komuś innemu odpowiedziałem ale jego post wycięto .
Nie spodobało ci się że ktoś napisał o tobie jako koledze ,,gaśnicy'' Brauna i zakapowałeś go do moderatora.
A teraz mnie się czepiasz ''inteligencie w klepiska''
Posprzątałeś burdel na podwórku na który ktoś ci zwrócił uwagę?
Bardzo lubisz pyskówki i obszczekiwanie , rób to jak najczęściej , musisz mieć bardzo nędzne życie , jak już wspomniałem , dowartościowuj się , jest szansa na poprawę samopoczucia .
A tu masz odpowiedź na twoje kłamstwo , " ti ti kłamczuszku "
~~Różowofioletowy Ostrokrzew niezalogowany
2 godz. 44 min. temu
Oglądałem fotki i nigdzie nie widziałem kumpla Grzesia gaśnicy czyli Lucka? co? autobus z Ocic nawalił ? a tak Grzesiu gaśnica do Lucusia wołał na zadymie w Warszawie :) -Lucek, spiedralaj, pałować będą :)
~~dawny znajomy niezalogowany
1 godz. 48 min. temu
Bo wiedział że Jan tam będzie i wolał uniknąć konfrontacji . Mocny przy klawiaturze a tak naprawdę to cienias i miękiszon.
Dobranoc i miłej niedzieli