Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Grzegorz Braun w Bolesławcu bronił antyszczepionkowców a Unię nazwał "eurokołchozem" [WIDEO]
14240
M21W2
8 godz. 32 min. temu
~~Perłowy wrzosiec napisał(a): Nigdy nie poniżył bym się tak jak ty frajerze by innych wyzywać od pedałów. Jeszcze niedawno tak tu pisałeś ale znalazł się ktoś kto ukrócił ci ten twój parszywy jęzor.

Parszywy jęzor wprowadził cię w błąd, nigdy nikogo nie wzywałem od PEDAŁÓW . Współczuję ci że zniżasz się do tego parszywego jęzora, teoje wyzwiska nie zasługują na adekwatną odpowiedź tylko na współczucie .Jeden płaczek na forum wystarczy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonawa Wiekuistka niezalogowany
8 godz. 26 min. temu
Mówi o tym czym na codzien darmozjady sin zajmują czy tam w Brukseli czy Polsce .
Ogólnie niczym od wielu lat
14240
M21W2
8 godz. 19 min. temu
~~Perłowy wrzosiec napisał(a): Nigdy nie poniżył bym się tak jak ty frajerze by innych wyzywać od pedałów. Jeszcze niedawno tak tu pisałeś ale znalazł się ktoś kto ukrócił ci ten twój parszywy jęzor.

Przepraszam, nie wyzywałeś mnie - Co oznacza bycie frajerem?
Frajerem może być mężczyzna, który zachowuje się odważnie, jest nieustraszony. Frajer to również ktoś, kto potrafi zrobić coś naprawdę dobrze. Dzięki za komplement.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 godz. 9 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Perłowy wrzosiec napisał(a): Nigdy nie poniżył bym się tak jak ty frajerze by innych wyzywać od pedałów. Jeszcze niedawno tak tu pisałeś ale znalazł się ktoś kto ukrócił ci ten twój parszywy jęzor.

Przepraszam, nie wyzywałeś mnie - Co oznacza bycie frajerem?
Frajerem może być mężczyzna, który zachowuje się odważnie, jest nieustraszony. Frajer to również ktoś, kto potrafi zrobić coś naprawdę dobrze. Dzięki za komplement.

hahahahaha..a to dobre!!!!!....
Lucuś w swoim poście pisze że Jurek postawił mnie w gronie frajerów czyli według tego co teraz pisze to było komplementowanie mnie za odwagę i nieustraszoność. ;D

tylko Lucuś jakoś to że na koniec piszesz ''psychopato'' jakby nie bardzo tu pasuje...
widzisz jak wychodzi z ciebie prostactwo i dwulicowość?

nikt tak jak ty Lucuś nie potrafi się tak sam pognębić...;D

~~Brązowy Nachyłek niezalogowany
8 godz. 7 min. temu
Tylko P.Braun nie ugiął się globalistom.To był trudny okres reżimu sanitarnego.Lapanki w sklepach jak za okupacji.Chcieli w prowadzić przymusowe szczepienia.Demonstracje przeciw zamordyzmowi wspierał osobiście i bronił niezależnych lekarzy,którzy przeciwstawili się kłamstwu covidowemu.Badacze udowodnili ,że w szczepionkach podano tlenek grafenu,białko kolca i inne świństwa sterylizacji kobiet.Agenda 2030 czarnych globalitow jawnie mówiła o depopulacji bo jest za dużo ludzi na świecie.Masa zgonów po szczepionkach.covid i wzrost chorób nowotworowych i bezplodnosc już jest potwierdzona przez niezależne źródła.
14240
M21W2
8 godz. 5 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a od ''ciot '' i ''parów'' ?
jesteś żałosny Lucuś ...
wiesz dobrze pajacu że mam sporo twoich postów skopiowane i temu nie zaprzeczysz będą nawet mistrzem w łgarstwach i manipulacjach

Masz to w kapowniku idź na policję, jak tobie napisałem że brata Jurka nazwałeś folksdojczem odpowiedziałeś " ja pierwszy jego tak nie wyzywałem, ja tylko to powtórzyłam" . Ja też tylko to powtórzyłem . Nigdy nie nazwalem ciebie ciotą , jestem pewien że poleciałbyś z tym na policję. Skończ z tym wylewaniem łez, płaczku.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 godz. 5 min. temu
już się Lucjanku wyżaliłeś w redakcji że wklejam kopie twoich chamskich poPISSów?
bo pokazał się i znikł ...;D

no to odpowiedz ...
a od ''parów'' i ''ciot'' wyzywałeś czy nie? ;D
14240
M21W2
7 godz. 57 min. temu
Januszku, gdzie napisałem że Jurek postawił ciebie w gronie frajerów, to że w mojej ocenie jesteś psychopatą zawdzięczasz swoim postom z tym ostatnim włącznie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza