M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): już się Lucjanku wyżaliłeś w redakcji że wklejam kopie twoich chamskich poPISSów?
bo pokazał się i znikł ...;D
no to odpowiedz ...
a od ''parów'' i ''ciot'' wyzywałeś czy nie? ;D
Nie zmieniaj tak często pseudonimów w krótkim czasie nie będą znikały twoje posty. Redaktor Marcin cię ostrzegał - " twoje śmierci będą usuwane " , od płaczu w redukcji i na policji mamy tu ciebie .
~~Tymianek ozdobny napisał(a): Coś mi się wydaje że ten knot został właśnie zgaszony bo coś nagle zmilkł po tym co tu wklejono .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): 14 240
M21...W.....2 ....1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo ...........Ho..r...u....sie
Jur..e..k w tym po..ście pisał do ciebie Czytelniku ............... to ciebie postawił w granie frajerów ...........psychopato .
Zastosowana autokorekta
Januszku nic mnie nie ponosi, laptopa odstawiłem piszę w telefonie, to mi nie najlepiej wychodzi. Tak to jest jak masz coś w kapowniku wyrwane z kontekstu dłużdzej wymiany zdań. Jurek tak niefortunnie napisał że można było zrozumieć że mnie nazwał frajerem, ty w bezczelny sposób wykorzystywałeś jego wpis do swoich niecnych celów , uwielbiasz skłucanie w tym wypadku braci, robiłeś to wiele razy. Dostałeś adekwatną odpowiedź i się skończyło twoje bezczelne zachowanie.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): już się Lucjanku wyżaliłeś w redakcji że wklejam kopie twoich chamskich poPISSów?
bo pokazał się i znikł ...;D
no to odpowiedz ...
a od ''parów'' i ''ciot'' wyzywałeś czy nie? ;D
Nie zmieniaj tak często pseudonimów w krótkim czasie nie będą znikały twoje posty. Redaktor Marcin cię ostrzegał - " twoje śmierci będą usuwane " , od płaczu w redukcji i na policji mamy tu ciebie .
nie śpiesz się ..bo widzę znowu nie panujesz nad emocjami chłopino...
stąd jakieś ''śmierci'' -domyślam się że szczerze mi jej życzysz ..
coś tam bazgrzesz o ''redukcji'' ...
piszesz o swoim zredukowanym do granic możliwości ''rozumku''?
Napisz całe zdanie nędzny manipulancie. kolejny przykład twojej bezczelności.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tymianek ozdobny napisał(a): Coś mi się wydaje że ten knot został właśnie zgaszony bo coś nagle zmilkł po tym co tu wklejono .
Jesteś ozdobą na forum , co by Janusz zrobił bez ciebie.
M21W2
Napisz całe zdanie nędzny manipulancie. kolejny przykład twojej bezczelności. [/c napisał(a):
M21W2 napisał(a):
idź spać stary ramolu bo widzę że ci się pod dekielkiem już gotuje...;D ja ci napiszę tak ...na dobranoc...
gdybyś nie był taki tragiczny byłbyś nawet trochę zabawny...
kłamco i manipulancie..;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Masz kolejnego krytykanta czyli kolejnego wroga?...;D