Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Grzegorz Braun w Bolesławcu bronił antyszczepionkowców a Unię nazwał "eurokołchozem" [WIDEO]
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
8 godz. 6 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): już się Lucjanku wyżaliłeś w redakcji że wklejam kopie twoich chamskich poPISSów?
bo pokazał się i znikł ...;D

no to odpowiedz ...
a od ''parów'' i ''ciot'' wyzywałeś czy nie? ;D

Nie zmieniaj tak często pseudonimów w krótkim czasie nie będą znikały twoje posty. Redaktor Marcin cię ostrzegał - " twoje śmierci będą usuwane " , od płaczu w redukcji i na policji mamy tu ciebie .

nie śpiesz się ..bo widzę znowu nie panujesz nad emocjami chłopino...
stąd jakieś ''śmierci'' -domyślam się że szczerze mi jej życzysz ..
coś tam bazgrzesz o ''redukcji'' ...
piszesz o swoim zredukowanym do granic możliwości ''rozumku''?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 godz. 27 min. temu
~~Tymianek ozdobny napisał(a): Coś mi się wydaje że ten knot został właśnie zgaszony bo coś nagle zmilkł po tym co tu wklejono .

Jesteś ozdobą na forum , co by Janusz zrobił bez ciebie.
~~Tamaryszek ozdobny niezalogowany
7 godz. 25 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): 14 240
M21...W.....2 ....1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo ...........Ho..r...u....sie
Jur..e..k w tym po..ście pisał do ciebie Czytelniku ............... to ciebie postawił w granie frajerów ...........psychopato .
Zastosowana autokorekta

Januszku nic mnie nie ponosi, laptopa odstawiłem piszę w telefonie, to mi nie najlepiej wychodzi. Tak to jest jak masz coś w kapowniku wyrwane z kontekstu dłużdzej wymiany zdań. Jurek tak niefortunnie napisał że można było zrozumieć że mnie nazwał frajerem, ty w bezczelny sposób wykorzystywałeś jego wpis do swoich niecnych celów , uwielbiasz skłucanie w tym wypadku braci, robiłeś to wiele razy. Dostałeś adekwatną odpowiedź i się skończyło twoje bezczelne zachowanie.

Facet ty już całkiem się pogubiłeś w tym co piszesz. Jesteś tak nieudolny że aż żal na to patrzeć jak sam się pogrążasz. Piszesz że nazwanie kogoś frajerem to komplement. Ciekawa teoria.
A teraz piszesz że ktoś tam coś ,,niefortunnie''napisał. ;] a ktoś z kolei coś ,,bezczelnie wykorzystał'' ;]
Czy ty rozumiesz sam siebie i to co piszesz? Napiszę ci tak.
Wyszedłeś w tym co wypisujesz niczym Kali . Czyli ,,niefortunnie'' ;]
14240
M21W2
7 godz. 23 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): już się Lucjanku wyżaliłeś w redakcji że wklejam kopie twoich chamskich poPISSów?
bo pokazał się i znikł ...;D

no to odpowiedz ...
a od ''parów'' i ''ciot'' wyzywałeś czy nie? ;D

Nie zmieniaj tak często pseudonimów w krótkim czasie nie będą znikały twoje posty. Redaktor Marcin cię ostrzegał - " twoje śmierci będą usuwane " , od płaczu w redukcji i na policji mamy tu ciebie .
nie śpiesz się ..bo widzę znowu nie panujesz nad emocjami chłopino...
stąd jakieś ''śmierci'' -domyślam się że szczerze mi jej życzysz ..
coś tam bazgrzesz o ''redukcji'' ...
piszesz o swoim zredukowanym do granic możliwości ''rozumku''?

Napisz całe zdanie nędzny manipulancie. kolejny przykład twojej bezczelności.
7 godz. 18 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tymianek ozdobny napisał(a): Coś mi się wydaje że ten knot został właśnie zgaszony bo coś nagle zmilkł po tym co tu wklejono .

Jesteś ozdobą na forum , co by Janusz zrobił bez ciebie.

masz kolejnego krytykanta czyli kolejnego wroga?...;D
jakoś nie odnosisz się do reszty swojego postu tylko zaczynasz lawirować...
to jak tam było z tymi wyzwiskami od ''parów''?
a może ich też nie było tak jak nie było wyzwisk od ''pedałów''?
napisz może po prostu że ktoś ci się włamał na konto i to nie pisała twoja ręka ...;D

myśl co piszesz w przyszłości ...chociaż teraz pozwolisz że zacytuję ...;D
ukróciłem ci już ten parchaty jęzor'' i już nie sypiesz wyzwiskami...;D

ja teraz ruszam do ''szkiełka'' a ty przeżuwaj kolejną swoją intelektualna porażkę...
14240
M21W2
7 godz. 11 min. temu
~~Tamaryszek ozdobny , przeczytaj dokładnie definicję jaką wkleiłem odnośnie frajera , Janusz przeczytał i wpis brata że jest frajerem też uznał za komplement. Jest takie powiedzenie - kibic z dala, resztę sobie odpowiedź . Pozdrawiam
7 godz. 10 min. temu
M21W2
Napisz całe zdanie nędzny manipulancie. kolejny przykład twojej bezczelności. [/c napisał(a):
M21W2 napisał(a):

idź spać stary ramolu bo widzę że ci się pod dekielkiem już gotuje...;D ja ci napiszę tak ...na dobranoc...
gdybyś nie był taki tragiczny byłbyś nawet trochę zabawny...

kłamco i manipulancie..;D

14240
M21W2
7 godz. 2 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Masz kolejnego krytykanta czyli kolejnego wroga?...;D

Nie jestem tobą, nawet ciebie nie uważam za wroga , jesteś dla mnie człowiekiem chorym z nienawiści narcyzem a siebie uważam za durnia karmiącego Trolla hejtera, mam nadzieję że" karmy" ci na jakiś czas wystarczy. Dobranoc Januszku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza