Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Grzegorz Braun w Bolesławcu bronił antyszczepionkowców a Unię nazwał "eurokołchozem" [WIDEO]
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 godz. 30 min. temu
M21W2 napisał(a): ~~Tamaryszek ozdobny , przeczytaj dokładnie definicję jaką wkleiłem odnośnie frajera , Janusz przeczytał i wpis brata że jest frajerem też uznał za komplement. Jest takie powiedzenie - kibic z dala, resztę sobie odpowiedź . Pozdrawiam

nie łżyj ..
nic nie uznałem za komplement tylko sobie zakpiłem z ciebie...
bo kiedy to wy określacie kogoś frajerem to ma to zabarwienie pozytywne ,to komplement ... ale kiedy co ciekawe ja tak do ciebie pisałem a pisałem to wielokrotnie , pisałeś mi że cię obrażam i wyzywam...
nadążasz czy ''nie zdanżasz''? ;D

teraz gotowy jesteś tu pisać że określając kogoś ''pedałem'' masz tylko na uwadze to że ktoś lubi jeździć rowerem a więc naciska na pedały...
daj se sianka ...napisał bym ''ośle '' ale to akurat bardzo inteligentne zwierzę więc nie napiszę ...
szkiełko '' i podusia...
a ty ''ogórze'' się tu kiś...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawobrązowa Brzoza niezalogowany
6 godz. 28 min. temu
~~Nie dajcie sie nabrac napisał(a): Braun to kandydat Moskwy. Dziwię się Ludziom że tego nie widzą. Koniec świata.

Wole trzymać z ruskim jak układać sie z ukraińcem
~~Ultramarynowa Fasola niezalogowany
5 godz. 4 min. temu
Tylko Braun!!
~~pinochet niezalogowany
4 godz. 38 min. temu
~~Złotawobrązowa Brzoza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nie dajcie sie nabrac napisał(a): Braun to kandydat Moskwy. Dziwię się Ludziom że tego nie widzą. Koniec świata.

Roszczenia do polskich mają wielcy nasi "przyjaciele" Niemcy i Ukraińcy
~~Pif paf niezalogowany
4 godz. 26 min. temu
~~Złotawobrązowa Brzoza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nie dajcie sie nabrac napisał(a): Braun to kandydat Moskwy. Dziwię się Ludziom że tego nie widzą. Koniec świata.

To jedź do Rosji. Tam potrzebują mięsa armatniego. Nadajesz się.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.