Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolec.Info rośnie w siłę! Miliony wyświetleń i setki tysięcy odbiorców
~~pinochet niezalogowany
15 godz. 57 min. temu
Ograniczcie usuwanie postów tylko do ordynarnych i niezgodnych z prawem,to będziecie mieli jeszcze więcej wejść.Powodzenia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krasna Irga niezalogowany
15 godz. 46 min. temu
Zablokujcie Jana to bęziecie mieli spadek o 60 000 dziennie :-)
~~Człowiek niezalogowany
15 godz. 43 min. temu
Nie ma to jak własna propaganda. Statystyki się liczą nie słowa. Proszę bardzo - udostępnić niezakłamane dane i porównać do konkurencji. Ale cóż- jaki portal tacy dziennikarze. Oj przepraszam - nadużyłem słowa dziennikarz i upokorzyłeś prawdziwych dziennikarzy.
~~Krasna Irga napisał(a): Zablokujcie Jana to bęziecie mieli spadek o 60 000 dziennie :-)

22726
Marcin Marczewski
15 godz. 36 min. temu
~~Człowiek napisał(a): Proszę bardzo - udostępnić niezakłamane dane

Powyżej, w tekście przedstawiamy rzeczywiste dane, pobrane z FB. Nie musimy się do nikogo porównywać.
~~Bolecnauta niezalogowany
15 godz. 32 min. temu
Przepraszam że dyskretnie zapytam . Czy Jan wyzwał tu kogoś od gnid ,ciot ,kanalii czy pedałów?
A Lucjan z Ocic uważający się za katolika i demokratę wyzywał tu i mnie od szczekających kundli i nadal się tu bezkarnie buja.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 godz. 29 min. temu
;D
pamiętam jak tu ''alter'' i ''miss wiedzy'' domagali się wspólnie bana dla mnie bo nigdy nie mieli argumentów będących w kontrze do tego co im pisałem...;D
a to nie kto inny jak alter wprowadził tu do obiegu określenie ''wiejski głupek''...;D
a jam przecież ''miastowy''...
~~Szaropopielata Śnieguliczka niezalogowany
15 godz. 7 min. temu
Portal całkowicie niewiarygodny,co drugi post usuwany,dziennikarstwo nie na tym polega aby zgadzać się ze wszystkim co wielmożny dziennikarz nabazgra.Może kopiuj ,wklej.
22726
Marcin Marczewski
14 godz. 43 min. temu
~~Szaropopielata Śnieguliczka napisał(a): Portal całkowicie niewiarygodny,co drugi post usuwany

Nie masz danych, więc w pełni rozumiem, że nie jesteś w stanie podać prawdziwych danych.
Więc ja je podam: w listopadzie 2024 - usunięte posty to 9,73%, w grudniu 9,32%, w styczniu 10,31%, w lutym (miesiąc jeszcze się nie skończył) 7,32.
Tłumacząc z liczb na polski - żebyś zrozumiał: średnio usuwany jest co dziesiąty post.

Możesz teraz już przeprosić.

Dopisane 22.02.2025r. o godz. 20:03:

PS. Do statystyki usuniętych postów wliczone są także te dodawane przez automaty spamujące, z reklamami stron, pisane cyrylicą itd.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.