~~ozpn napisał(a): To już tylko siedem i pół sezonu zostało do awansu do extra klasy ,już nie będę musiał jeździć do Lubina .a ja do Wrocławia,bo kocham Śląsk(który spada do 1 ligi)
~~Brunatnopopielata Robinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zwykły kibic napisał(a): Byłem i widziałem ten dramat, nie chodzi o kwestie sportowe, bo początek, bo ciężkie nogi, bo sparingi na sztucznej itd…ok mecz meczowi nie jest równy.
No ale to, co się działo na ławce i trybunach, te wyzwiska, ten drący się kierownik, wyzywający kibice, powtarzające zasłyszane chwile wcześniej obelgi dzieci. No odechciewa się.
Jestem w szoku, że ten Socha dalej tam jest. Przecież on podbiegł z apteczką do zawodnika i zamiast mu pomagać, to wdawał się w dyskusję z sędzią….no to jest jakaś aberracja.
Byłeś widziałeś weni wedi wici ukloń się Liderowi
~~Bobas napisał(a): Szkoda tylko,że nowa murawa na spółdzielczej będzie rozjeżdżana przez 5-to ligowe amatorskie drużyny.Dopuki BKS nie awansuje do 3 Ligii,powinni grać na rajskiej.Za dużo kasy poszło w remont,żeby teraz kopacze bez umiejętności mieli to zniszczyć.
~~Bobas napisał(a):Ktoś napisał: ~~ozpn napisał(a): To już tylko siedem i pół sezonu zostało do awansu do extra klasy ,już nie będę musiał jeździć do Lubina .a ja do Wrocławia,bo kocham Śląsk(który spada do 1 ligi)
~~Bobas napisał(a): Szkoda tylko,że nowa murawa na spółdzielczej będzie rozjeżdżana przez 5-to ligowe amatorskie drużyny.Dopuki BKS nie awansuje do 3 Ligii,powinni grać na rajskiej.Za dużo kasy poszło w remont,żeby teraz kopacze bez umiejętności mieli to zniszczyć.