Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pięć lat temu koronawirus dotarł do Polski
~~Kupiłem nick niezalogowany
4 marca 2025r. o 11:33
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.

nie tylko komentarze ...
właśnie zbyt prawdziwy temat o Ukrainie odszedł w ''niebyt''...;D

Towarzysze z bolec.info dają jakiś temat. Ale jak ktoś wyrazi swój pogląd na ten temat i nie jest to przychylny komentarz bolec info , to momentalnie zostaje usunięty.

Ciepło się robi to może redaktorzy wyjdą na miasto i zrobią kilka fotek gdzie piją piwo , albo gdzie jakiś wypadek lub poszukać pieska który ugryzł Bąbelka
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
4 marca 2025r. o 11:37
zaraz ...
zaparzę sobie kawę bo mam jeszcze godzinkę czasu i coś tu wkleję dla przypomnienia redaktorowi...
ciekawe co odpowie...
~~Arek niezalogowany
4 marca 2025r. o 11:41
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.

nie tylko komentarze ...

Towarzysze z bolec.info dają jakiś temat. Ale jak ktoś wyrazi swój pogląd na ten temat i nie jest to przychylny komentarz bolec info , to momentalnie zostaje usunięty.

Ciepło się robi to może redaktorzy wyjdą na miasto i zrobią kilka fotek gdzie piją piwo , albo gdzie jakiś wypadek lub poszukać pieska który ugryzł Bąbelka

Uczą się od nieistotnej konkurencji. Szkoda że nie przyjmują do wiadomości tego że większość tych ktora stamtąd przyszła tutaj zrobiła to właśnie z powodu tej "wolności słowa"
29
Bernard
4 marca 2025r. o 11:48
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.

nie tylko komentarze ...

Wywalamy prorosyjską i foliarską propagandę.
Jeśli nie stosujecie się do zasad, zamykamy temat. Proste?

Naprawdę na Białorusi czekają z otwartymi rękami na wyznawców Putina i antyszczepionkowców.

bobrzanie.pl
~~Kupiłem niezalogowany
4 marca 2025r. o 11:54
Bernard napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.

nie tylko komentarze ...

Wywalamy prorosyjską i foliarską propagandę.
Jeśli nie stosujecie się do zasad, zamykamy temat. Proste?

Naprawdę na Białorusi czekają z otwartymi rękami na wyznawców Putina i antyszczepionkowców.

~~Szarawozielony Sit niezalogowany
4 marca 2025r. o 11:54
Pan wyjaśni co jest propagandą a co prawdą?
29
Bernard
4 marca 2025r. o 11:56
~~Szarawozielony Sit napisał(a): Pan wyjaśni co jest propagandą a co prawdą?

Nie chce mi się, naucz się rozróżniać, wystarczy umieć czytać.

bobrzanie.pl
~~pinochet niezalogowany
4 marca 2025r. o 12:01
~~Arek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.

nie tylko komentarze ...

Uczą się od nieistotnej konkurencji. Szkoda że nie przyjmują do wiadomości tego że większość tych ktora stamtąd przyszła tutaj zrobiła to właśnie z powodu tej "wolności słowa"

Dokładnie tak