~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.
nie tylko komentarze ...
właśnie zbyt prawdziwy temat o Ukrainie odszedł w ''niebyt''...;D
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.
nie tylko komentarze ...
Towarzysze z bolec.info dają jakiś temat. Ale jak ktoś wyrazi swój pogląd na ten temat i nie jest to przychylny komentarz bolec info , to momentalnie zostaje usunięty.
Ciepło się robi to może redaktorzy wyjdą na miasto i zrobią kilka fotek gdzie piją piwo , albo gdzie jakiś wypadek lub poszukać pieska który ugryzł Bąbelka
Uczą się od nieistotnej konkurencji. Szkoda że nie przyjmują do wiadomości tego że większość tych ktora stamtąd przyszła tutaj zrobiła to właśnie z powodu tej "wolności słowa"
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.
nie tylko komentarze ...
Towarzysze z bolec.info dają jakiś temat. Ale jak ktoś wyrazi swój pogląd na ten temat i nie jest to przychylny komentarz bolec info , to momentalnie zostaje usunięty.
Ciepło się robi to może redaktorzy wyjdą na miasto i zrobią kilka fotek gdzie piją piwo , albo gdzie jakiś wypadek lub poszukać pieska który ugryzł Bąbelka
Wywalamy prorosyjską i foliarską propagandę.
Jeśli nie stosujecie się do zasad, zamykamy temat. Proste?
Naprawdę na Białorusi czekają z otwartymi rękami na wyznawców Putina i antyszczepionkowców.
Bernard napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.
nie tylko komentarze ...
Wywalamy prorosyjską i foliarską propagandę.
Jeśli nie stosujecie się do zasad, zamykamy temat. Proste?
Naprawdę na Białorusi czekają z otwartymi rękami na wyznawców Putina i antyszczepionkowców.
~~Szarawozielony Sit napisał(a): Pan wyjaśni co jest propagandą a co prawdą?
~~Arek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Czy na tym portalu będzie wolność słowa ?? Bo z tego co wysze komentarze które wam nie pasują są momentalnie kasowane.
nie tylko komentarze ...
Uczą się od nieistotnej konkurencji. Szkoda że nie przyjmują do wiadomości tego że większość tych ktora stamtąd przyszła tutaj zrobiła to właśnie z powodu tej "wolności słowa"
Dokładnie tak