Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Finalista olimpiady, 100% na maturze i otwarte drzwi na uczelnie – Konrad Guidolin inspiracją dla rówieśników [WIDEO]
~~Niezapominajka niezalogowany
26 marca 2025r. o 8:50
Brawo! Gratulacje! Życzę samych sukcesów!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonopomarańczowy Pięciornik niezalogowany
26 marca 2025r. o 10:48
Super, brawoo, działaj chlopaku !
~~Beata niezalogowany
26 marca 2025r. o 14:33
Brawo -dla Pani także :)
~~Jasnogranatowa Gynostemma niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:32
~~Terakotowa Jeżyna napisał(a): Akurat olimpiady językowe należy nieco inaczej oceniać, niż z innych przedmiotów, a raczej inaczej patrzeć na ich uczestników.. Lata temu miałam okazję brać w takiej udział i cóż... nazwiska obcobrzmiące, dzieci rodziców- dyplomatów z placówek dyplomatycznych. Sukces i talent jest wtedy, gdy dany uczeń kształci się językowo tylko na gruncie szkolnym i domowym, bo jeśli ten człowiek ma związki z krajem danego języka (np rodzic obcojęzyczny, czy pobyty zagraniczne, rodzina za granicą) no to nie jest to żaden szczególny wyczyn.
Nie jest to do końca prawdą. Ja brałam lata temu udział i udało mi się w finale przebić dzieciaki z placówek dyplomatycznych, bo ich umiejętności językowe wcale nie były powalające. Nie mówiąc już o innych aspektach wiedzy z dziedziny kultury, historii czy literatury. Pobyt za granicą pomaga, ale i tak trzeba się uczyć.
~~Ralf niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:42
Takich było pełno, a potem nicość.
~~Oksan niezalogowany
26 marca 2025r. o 16:44
Chłopak wygląda na 1000 lat, a nie jak młodzieniec.
~~Zielonobiały Szupin niezalogowany
26 marca 2025r. o 18:31
Brawo młody człowieku
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!