Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policyjny pościg z Nowogrodźca do Bolesławca
~~X niezalogowany
przedwczoraj o 12:06
Widziałem jak jakieś BMW trzymali i trzepali na przystanku w Zabłociu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaropopielaty Bodziszek niezalogowany
przedwczoraj o 12:08
Alimentów nie zapłacił?
~~Pomarańczowożółta Róża niezalogowany
przedwczoraj o 12:29
~~Szaropopielaty Bodziszek napisał(a): Alimentów nie zapłacił?

Nie wyrzucił do kosza opakowania, dobrze, że to, bo jakby ukradł 200 mln, to by go nie złapali.
~~Iliowobłękitna Puszkinia niezalogowany
przedwczoraj o 13:08
Wszystko drożeje. PO=Powszechne Oszustwo.PO=drożyzna.
~~Burobrązowy Kalocefalus niezalogowany
przedwczoraj o 13:27
Grozi mu padam padam szkoda naszych wspólnych ciężko zarobionych pieniędzy
Ukamieniowac mende
~~Liliowobiały Żółwik niezalogowany
przedwczoraj o 15:28
~~Iliowobłękitna Puszkinia napisał(a): Wszystko drożeje. PO=Powszechne Oszustwo.PO=drożyzna.

PiS= kłamstwa i złodziejstwo
~~rumuński wariant demokracji niezalogowany
przedwczoraj o 15:55
~~Szaropopielaty Bodziszek napisał(a): Alimentów nie zapłacił?

Zgodnie z nowym rozporządzeniem Bodnara surowo karani mają być głoszący "mowę nienawiści"- w domyśle mógł skrytykować obecną władzę PL lub UE
~~Bazyliszek niezalogowany
przedwczoraj o 17:44
Gonili i nie dogonili nie dogonili bo nie dali rady cz nie dogonili bo mieli nie dogonić ? Dziś policji nie wierzę bo własny pies mnie ugryzł jak go zapytałem dla czego to mi powiedział że nie jest psem , tylko wykonuje polecenia tych którzy płacą , przecież cię karmię oni karmią lepiej.auuu auuu.hal hal
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza