~~Morelowa Wierzba napisał(a): Zwyczajowo z takim problemem należy udać się do Komitetu Miejskiego PZPR, Sekretarz załatwi!
~~Kakaowy Ambrowiec napisał(a): Wszyscy palący powinni obowiązkowo odwiedzić szpital na Grabiszyńskiej, we Wrocławiu, by zobaczyć palaczy,umierających na raka płuc.Może wówczas do nich dotrze, na co narażają siebie, i innych, paląc papierosy.
~~Plaacz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kakaowy Ambrowiec napisał(a): Wszyscy palący powinni obowiązkowo odwiedzić szpital na Grabiszyńskiej, we Wrocławiu, by zobaczyć palaczy,umierających na raka płuc.Może wówczas do nich dotrze, na co narażają siebie, i innych, paląc papierosy.
Piszą tak Ci co nie palą, ale ja bym chciała zobaczyć co Ci krytycy palaczy jedzą. Palenie zabija a ta chemia w jedzeniu, ten syf dodawany do wszystkiego to nie zabiją? Przy mnie rodzice palili i jestem zdrowsza, nie chorowałam tyle co obecne chorują dzieci, przy których się nie pali ale za to karmi: żelkami, czipsami, kubusiami itp.... moda na nie palenie ale moda na spożywanie produktów przetworzonych z nalepką " z witaminą".
~~zdupydomordyzaur Jerzy napisał(a): Dlatego śmieszą mnie ludzie którzy w blokach mieszkania kupują bo to jakby kupić towar wybrakowany z lokatorem w postaci szczura :)
~~Alabastrowy Tojeść napisał(a): BYLAM KIEDYŚ SĄSIADEM TYCH NIBY POSZKODOWANYCH I WIEM ZE WSZYSTKO I WSZYSCY IM PRZESZKADZAJĄ NA KAZDEGO DONOSZĄ A PANI KTÓRA JEST CHORA KIEDYŚ PALIŁA U STARSZEJ SĄSIADKI ZEBY SOBIE NIE SMRODZIĆ W DOMU
MAM W SOBIE DUŻO EMPATII ALE NIE DO GLINIANYCH DZBANÓW
~~Paląca napisał(a): Nie ma zakazu ,Ta pani niby chora onkogicznie,co nie jest prawda sama paliła kiedyś i chodziła do sąsiadów palić żeby swojego mieszkania nie smrodzić, a czyjeś dziecko to wdychało. P rzeszkadzalo jej też płyn do płukania .Dużo mozna jeszcze wymienić rzeczy które wadzą,.To ona terroryzuje sąsiadów nawet z klatek obok swoim zachowaniem .Ubliża słownie oraz nęka. Sprawa będzie skierowana do sądu. Każdy chce żyć w spokoju.Jesli hipohondryk nie potrafi żyć w sąsiedztwie trzeba się wyprowadzić do głuszy beż sąsiedztwa. Tyle w temacie. Mieszkam z tą panią ponad 40 lat i cis wiem w tym temacie.