Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny Grzegorz Przybylski (KO) o wyborach: potrzebujemy Waszego wsparcia
~~Płomiennoruda Turzyca niezalogowany
6 godz. 25 min. temu
~~co za PiSi qtasik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~co za PiSi qtasik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Dziś księgowa policzyła mi podatki i pisowską składkę zdrowotną, którą w ciągu 100 dni mieliście mi cofnąć do poziomu sprzed pisowskiego ładu... Nie zrobiliście dla mnie NIC! Dbacie wyłącznie o własne du pska! Teraz skomlicie o moj głos, mój i takich jak ja... A taki ch.j! Teraz zróbcie sobie in-vitro, jedyne co przepchaliście, może przybędzie wam nieroby
wyborców! Grzesiu, won!

A idi ty na xuy , wiesz ćpo kto nie podpisał ustawy obniżające składki ? Tak , twój Dupa.Nie trzeba nam takich d@bili ,wy+ierd+alaj do kaczora.

Ty chamie! Takie dur nie jak ty, fanatycy pisu i po, sa kolejnym powodem, zeby nie iść na drugą turę wyborów, de bil to cię zrobil bezrozumny tłuku!

To chociaż wiem kto mnie zrobił ,a twoja matka domyśla się kto ciebie?

Uśmiechniety wyborca peło... Dno!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznick niezalogowany
6 godz. 23 min. temu
~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!
A jechał was wszystkich pies!

A idi na xuy do Kaczora.
6 godz. 21 min. temu
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!

A idi na xuy do Kaczora.

Miałem nie iść na wybory, drugą ture, ale namowiłeś mnie,
1 czerwca zagłosuję na Nawrockiego, z dedykacją dla ciebie Zbyszku.
~~stara doradczyni niezalogowany
6 godz. 4 min. temu
~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a):
Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!

A idi na xuy do Kaczora.

Na złość babci odmrożę sobie uszy.
6 godz. 0 min. temu
~~stara doradczyni napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!

A idi na xuy do Kaczora.

Na złość babci odmrożę sobie uszy.

Brawo, brawo, brawo! Prince Polo!
~~Pozłocisty Orlik niezalogowany
5 godz. 49 min. temu
~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!

Nie przesadzaj oprócz 100 konkretów wszystko zrealizowali.
5 godz. 44 min. temu
~~Pozłocisty Orlik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!

Nie przesadzaj oprócz 100 konkretów wszystko zrealizowali.

Konkretnie, co?
~~ niezalogowany
5 godz. 9 min. temu
A konkretnie ile przedwyborczych obietnic zrealizowali pissiory? Mamy te miliony mieszkań? Mamy miliony elektryków?
Mamy te obiecane promy? ITD.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza