~~co za PiSi qtasik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~co za PiSi qtasik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Dziś księgowa policzyła mi podatki i pisowską składkę zdrowotną, którą w ciągu 100 dni mieliście mi cofnąć do poziomu sprzed pisowskiego ładu... Nie zrobiliście dla mnie NIC! Dbacie wyłącznie o własne du pska! Teraz skomlicie o moj głos, mój i takich jak ja... A taki ch.j! Teraz zróbcie sobie in-vitro, jedyne co przepchaliście, może przybędzie wam nieroby
wyborców! Grzesiu, won!
A idi ty na xuy , wiesz ćpo kto nie podpisał ustawy obniżające składki ? Tak , twój Dupa.Nie trzeba nam takich d@bili ,wy+ierd+alaj do kaczora.
Ty chamie! Takie dur nie jak ty, fanatycy pisu i po, sa kolejnym powodem, zeby nie iść na drugą turę wyborów, de bil to cię zrobil bezrozumny tłuku!
To chociaż wiem kto mnie zrobił ,a twoja matka domyśla się kto ciebie?
Uśmiechniety wyborca peło... Dno!
~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!
A jechał was wszystkich pies!
~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!
A idi na xuy do Kaczora.
~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a):Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!
A idi na xuy do Kaczora.
Miałem nie iść na wybory, drugą ture, ale namowiłeś mnie,
1 czerwca zagłosuję na Nawrockiego, z dedykacją dla ciebie Zbyszku.
Na złość babci odmrożę sobie uszy.
~~stara doradczyni napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!
A idi na xuy do Kaczora.
Miałem nie iść na wybory, drugą ture, ale namowiłeś mnie,
1 czerwca zagłosuję na Nawrockiego, z dedykacją dla ciebie Zbyszku.
Na złość babci odmrożę sobie uszy.
Brawo, brawo, brawo! Prince Polo!
~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!
~~Pozłocisty Orlik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomiennoruda Turzyca napisał(a): Głosowałem w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO, cieszyłem się jak wygrali, teraz widzę że sa takimi samymi kur wami jak pisuary, potrafią jedynie oszukiwac, obiecywać, skomleć co jakis czas o głosy a potem opi er da lać się i brac tłuste wypłaty!
Nie przesadzaj oprócz 100 konkretów wszystko zrealizowali.