Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita niezalogowany
9 listopada 2010r. o 7:10
Witaj Arturze :* Śnieżek w nocy padał ;(
Panniusia,a co Ty o czwartej rano robiłeś przy kompie :D Nie wiesz,że wtedy to się śpi :P
Chyba Kółko Wzajemnej Adoracji przestraszył PittBul :> jakoś tak ucichło ;( A może to ta jesień wysysa z nas energię jak jakiś wampir :> Mimo wszystko, miłego dnia życzę :* :* :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 listopada 2010r. o 8:34
~Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* Śnieżek w nocy padał ;(
Panniusia,a co Ty o czwartej rano robiłeś przy kompie :D Nie wiesz,że wtedy to się śpi :P
Chyba Kółko Wzajemnej Adoracji przestraszył PittBul :> jakoś tak ucichło ;( A może to ta jesień wysysa z nas energię jak jakiś wampir :> Mimo wszystko, miłego dnia życzę :* :* :)

Starzeję się Jowitko , zegar biologiczny , już tak mi się rozregulował, że obie wskazówki latają w przeciwnych kierunkach, a sekundnik stoi :D Przestraszyłem się tą wojną i musiałem pogrzebać po necie w poszukiwaniu ewentualnych symptomów , nic nie znalazłem. :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4067
#zraniona nieaktywny
9 listopada 2010r. o 8:40
Panna na starosc nie ma recepty ;( ja tez pomalu sie rozchodze :| heheheh
~Jowita niezalogowany
9 listopada 2010r. o 8:42
Och Panniusia, co Ty powiesz jak będziesz w moim wieku :P :D Jaka wojna ?? Chcesz pozbawić mnie wolnego dnia od pracy tj.11.10.2010r. ?? ?? Tak nie można :>
4067
#zraniona nieaktywny
9 listopada 2010r. o 8:46
Jowita ,ja na ciebie przy kominku czekam a ty sobie tu z Panniusia dyskutujesz :> kawka mi juz wystygla przez ciebie :| ;)
~Jowita niezalogowany
9 listopada 2010r. o 8:54
Już lecę Zraniona, ale po co ?? ?? jak Ty się "rozchodzisz" :D :P
4067
#zraniona nieaktywny
9 listopada 2010r. o 9:04
Podasz mi reke i po kolezensku bedziemy obie sie rozpadac ;)

Dopisane 09.11.2010r. o godz. 09:04:

macie cos na przywitanie

* Około północy mama i tata Jasia odbywają stosunek. Mama strasznie skacze po tacie, wtedy wchodzi Jasiu, po czym wybiega i zaczyna płakać. Mama wybiegła za nim. Zaskoczona mama mówi do Jasia:
- Nie płacz Jasiu, tatuś jest gruby ja musiałam mu wcisnąć brzuch z powrotem żeby był chudy.
- Nie da rady mamo! Jak Ty wychodzisz to przychodzi sąsiadka i zaczyna tatę nadmuchiwać.

~Jowita niezalogowany
9 listopada 2010r. o 9:07
Rękę Ci podam,ale rozpadać się nie mam zamiaru :> Za wcześnie jak na mnie :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!