Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
9 listopada 2010r. o 9:12
Nie martw sie ja cie poskladam a potem posklejam,i to samo oczekuje od ciebie jako od dobrej kolezanki :P ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
9 listopada 2010r. o 11:04
Moje jak się rozlecą to nic ich już nie poskleja ;(
5221
#Jowita nieaktywny
9 listopada 2010r. o 18:07
Jakiś wredny splot wydarzeń mnie ostatnio spotyka ;( ;( Nawet pokłóciłam się z Lubym o najmłodszą córkę) ;( Okropność !! :> Idę pomyśleć w samotności co znowu źle zrobiłam ;( Pozdrawiam i przyjemnego wieczoru :* ;(

Dopisane 09.11.2010r. o godz. 18:07:

Arturze, nie martw się :* Zaraz całe Kółko Wzajemnej Adoracji zacznie mnie pocieszać :* i nie będziesz umierał z nudów :* I za to wszystkich szanuję :* ;(
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 listopada 2010r. o 21:28
~zraniona napisał(a):
arturkedzia napisał(a):

A teraz odp. na Twoje pyt :

Siedzi zając i koń na gałęzi, na drzewie. Przechodzi krowa i tez chce sobie tak posiedzieć. Wdrapuje się na drzewo i mówi do zająca:
- Ty zając, posuń się.
A na to zając: Krowa niepotrzebnie tu wlazłaś przecież koń mógł posunąć Cię na ziemi he he. I jak ? wygrałem ? szykuj nagrodę.

Artur przykro mi,nagrody nie bedzie ;( odp brzmi:

-Nie moge,bo musialbym konia zwalic ;)

Witam wszystkich :* :*

Witam Wszystkich !

Słuchajcie mam problem z pęcherzem więc jeśli jutro mnie nie będzie to się nie martwcie.

Ranna He he Twoja odp. jest lepsza trudno pogodzę się z tym.

3225
#erjotka nieaktywny
9 listopada 2010r. o 21:34
Artur, mam nadzieję, że to nie jest coś poważnego :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 listopada 2010r. o 21:44
Jowita napisał(a): Jakiś wredny splot wydarzeń mnie ostatnio spotyka ;( ;( Nawet pokłóciłam się z Lubym o najmłodszą córkę) ;( Okropność !! :> Idę pomyśleć w samotności co znowu źle zrobiłam ;( Pozdrawiam i przyjemnego wieczoru :* ;( Dopisane 09.11.2010r. o godz. 18:07:Arturze, nie martw się :* Zaraz całe Kółko Wzajemnej Adoracji zacznie mnie pocieszać :* i nie będziesz umierał z nudów :* I za to wszystkich szanuję :* ;(

Jowitko ja też mam problemy. Jestem pewny że coś wymyślisz i zobaczysz że wszystko będzie dobrze. Jestem pierwszy pocieszyciel he he.

Dopisane 09.11.2010r. o godz. 21:44:

erjotka napisał(a): Artur, mam nadzieję, że to nie jest coś poważnego :(

Jest zapalenie bo mocz zmienił kolor i deko gorączkuję. Długo tu nie wysiedzę chyba. A Ty co tam na disko gdzieś idziesz ? coś Sylwi nie widać dziś .

3225
#erjotka nieaktywny
9 listopada 2010r. o 21:48
Arturze, w takim razie nie siedź za długo i zdrowiej nam.
Sylvia .. nie wiem gdzie ją wywiało. Ja dzisiaj nie baluję - jutro do pracy.
Buziolki dla Ciebie :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 listopada 2010r. o 21:51
erjotka napisał(a): Arturze, w takim razie nie siedź za długo i zdrowiej nam.
Sylvia .. nie wiem gdzie ją wywiało. Ja dzisiaj nie baluję - jutro do pracy.
Buziolki dla Ciebie :*

Masz rację więc zmykam. Dobranoc.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza